INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 6-1

O legendă a Realului s-a bucurat de calificarea Barcelonei: "M-a entuziasmat! Sunt fan"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 14:00

Vicente del Bosque, 66 de ani, fost antrenor la Real Madrid a vorbit despre calificarea Barcelonei în sferturile Champions League, după 6-1 cu Barcelona.

"Calificarea Barcelonei am văzut-o acasă. Sunt fan al fotbalului și mai ales al fotbalului spaniol. Sunt fanul unei echipe la care am lucrat mulți ani.

Revenirea Barcelonei m-a bucurat și m-a entuziasmat. M-a făcut fericit calificarea, așa cum m-a întristat eliminarea Sevillei. Așa e fotbalul.

Când Cavani a marcat (n.r. pentru 3-1 în Barcelona - PSG) totul părea închis. Dar fotbalul are momente de emoție și lipsă de logică și asta s-a întâmplat. Cei de la Barcelona au fost în stare să treacă peste înfrângerea de la Paris", a spus del Bosque potrivit presei din Spania.

Del Bosque a antrenat-o pe Real Madrid între 1999 și 2003 și a câștigat 2 campionate, 2 Champions Legue, 1 Supercupă a Spaniei, 1 Supercupă a Europei și 1 Cupă Intercontinentală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  15 Martie 2017, 16:04

Aceeasi tehnica jegsepista de click bait si scoatere din context, omul spune ca e fan al fotbalului spaniol. nu al Barcelonei, asa cum insinuati voi. Mi-e sila de voi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează