INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRENCIN - STEAUA 0-2

O prevedere UEFA a obligat Steaua să facă cel mai scurt drum posibil: "Urcaţi! Gata, am ajuns!"

Hotelul în care a fost cazată Steaua (clădirea din dreapta) se află la o aruncătură de băț de stadion
Hotelul în care a fost cazată Steaua (clădirea din dreapta) se află la o aruncătură de băț de stadion

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 00:00

Obligaţi de UEFA, steliştii au parcurs cel mai scurt drum cu autocarul: distanţa de 100 de metri de la hotel la stadion.

Fanii lui Trencin nu au în nici un caz răutatea ultraşilor sîrbi, croaţi sau greci. Dar pentru UEFA nu există excepţii: oaspeţii trebuie să coboare din autocar în curtea stadionului şi din maşină să intre direct la vestiare.

O prevedere menită să protejeze siguranţa formaţiilor vizitatoare. Steaua s-a convins în Slovacia de regula care interzice mersul pe jos înainte de meci. Roş-albaştrii au parcurs cu un autocar o distanţă de maximum 100 de metri! Atît separă hotelul în care au fost cazaţi de "Stadion pod Dubnom", pe care s-a disputat partida cu Trencin.

Luni seară, distanţa mică dintre hotel şi stadion mai produsese o scenă inedită: echipa lui Rădoi a venit la pas la antrenamentul oficial. Jucătorilor le-a luat două minute să ajungă din recepţie în vestiar.

La meci, şoferul autocarului a avut parte de cel mai lejer drum posibil. N-a avut timp să schimbe vitezele, că maşina ajunsese la destinaţie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mvradulescu
mvradulescu  •  15 Iulie 2015, 12:31

Subiectul ales este minor, iar comentariile nu-și au rostul ... Comentariul dinamovist nu m-a surprins în aceeași măsură ca ... "lipsa de reacție" a lui ovidiu_3003 și a câtorva suporteri rapidişti care au ratat prilejul să-i mai bălăcărească o dată steliştii ce au făcut parte din delegația prezentă în Slovacia ...

decuadi
decuadi  •  15 Iulie 2015, 11:11

Pai sa scrie de dinamiu ca a luat acum 3 ani cupa marmelada si a sarbatorit ca a incendiat o peluza in ghencea. Scriu si ei si ca dovada ca le merge, e faptul ca o leguma ca tine a intrat sa citeasca si sa comenteze. Caci desi va dati dinamopisti, va ganditi numai la steaua. Boponarule!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Iulie 2015, 10:53

interesanta stire. a numarat cineva si *** trase in autocar pe acei 100m? ar fi o stire cel putin la fel de interesanta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează