INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BRAGA - CFR CLUJ, AZI, ORA 21.45, DIGISPORT1 ŞI DOLCESPORT1, LIVETEXT PE GSP.RO

Obiectivul Bragăi în meciul cu CFR: ”Să nu primim gol!”

Ultimul antrenament al Bragăi înaintea meciului cu CFR
Ultimul antrenament al Bragăi înaintea meciului cu CFR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 septembrie 2012 01:32

Peseiro e precaut, iar Custodio e deja convins că clujenii nu au ajuns dintr-o întîmplare în grupe.

Relaxaţi, puşi pe glume şi cu zîmbetul larg. Nici o urmă de încrîncenare şi presiune. Aşa a debutat ultimul antrenament al lui Braga înainte de prezenţa a doua oară în Liga Campionilor.

Tonul la buna dispoziţie e dat mereu de Fernando Couto, mîna dreaptă a lui Peseiro sau, altfel spus, legătura tehnicianului cu vestiarul. El e mereu în mijlocul lotului, încurajîndu-i pe jucători chiar şi la un banal joc de încălzire dintr-o singură atingere.

La 43 de ani, Couto demonstrează că nu a trecut prea mult timp de la momentul retragerii. 6 ani în care i-au dispărut doar celebrele plete de rebel, dar tehnica i-a rămas neatinsă. Grupul său e dominat de apărătorii Douglao, Leandro Salina şi Elderson. E cel mai gălăgios, presărat cu glume şi miştouri la fiecare pas.

Cu 3 asistenţi şi 2 ajutoare, Peseiro e spectator. Îşi intră în rol abia în partea a doua a şedinţei de pregătire, cînd e exersat pentru ultima oară jocul de posesie pe un teren redus. E acelaşi tip grav, doar că i-a dispărut între timp dorinţa de revanşă după un mandat eşuat în 2008 pe banca Rapidului.

"Faţă de echipa care a luat titlul, mi se pare că a crescut în valoare şi că e mult mai puternică. E clar că nu ne aşteaptă un meci facil, dar noi jucăm pe teren propriu şi va trebui să cîştigăm. Pe mine m-ar mulţumi să nu luăm gol, dar, sincer, o remiză nu ne-ar fi de folos", a susţinut antrenorul Bragăi.

"Va fi un meci complicat pentru că CFR nu a ajuns dintr-o eroare aici. Au atacanţi agresivi şi destul de periculoşi, va trebui să fim atenţi la ei" ( Custodio, căpitan Braga)


Echipele probabile
Braga: Beto - Salino, Douglao, Vinicius, Ismaily - Custodio, Hugo Viana - Alan, Amorim, Cesar - Eder
CFR Cluj: Felgueiras - Pinto, Cadu, Rada, Camora - G. Mureşan, Godemeche - Sougou, Bastos, Rui Pedro - Kapetanos

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  19 Septembrie 2012, 14:33

Forta CFR!

lolica123
lolica123  •  19 Septembrie 2012, 09:45

Eu urez succes cfr-ului si sincer, sper si cred ca or sa bata la limita.... multa bafta, hai cu locul 3, sunteti peste braga.. parerea mea :)

bombon
bombon  •  19 Septembrie 2012, 08:55

Le cam termura chilotii pe ei portughejilor, eu zic ca CFR bate lejer.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează