INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Obține RB Leipzig o calificare istorică în sferturile Ligii Campionilor? Cotă mărită la 50 pentru o nouă victorie cu Tottenham

RB Leipzig a câștigat prima manșă cu Tottenham din optimile Ligii. Foto: Reuters
RB Leipzig a câștigat prima manșă cu Tottenham din optimile Ligii. Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 11:27

RB Leipzig și Tottenham se întâlnesc marți, de la ora 22:00, în manșa secundă a optimilor Ligii Campionilor.

Leipzig se afla în liga a cincea din Germania în urmă cu 10 ani, iar acum are șansa să meargă în sferturile Ligii Campionilor. Nemții s-au impus în tur cu 1-0 chiar pe terenul lui Spurs și au prima opțiune la calificare. N-au mai pierdut pe teren propriu din octombrie 2019!

Tottenham trece printr-o perioadă neagră. Englezii n-au mai câștigat de aproape o lună, bifând trei înfrângeri și două egaluri în ultimele cinci confruntări. În deplasare au un palmares extrem de slab, două victorii în ultimele 11 partide. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 50 pentru victoria lui RB Leipzig! (detalii AICI!)

  • Leipzig vine după 11 meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu; 
  • Tottenham are numai patru victorii în deplasare în acest sezon; 
  • Londonezii au primit 5 goluri în cele trei deplasări din Liga Campionilor din acest sezon; 
  • Leipzig a primit un singur gol în ultimele șase partide.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui RB Leipzig a fost mărită la 50, în loc de 1.57. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează