INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRANSFER

Ofertă pentru Bolt » Un club din Anglia îl vrea în probe: "Cine știe unde poate ajunge?"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 11:56

 Burton, clubul din Championship, e gata să-l ia pe fostul sprinter jamaican, Usain Bolt, în probe și să-i ofere un contract dacă dă satisfacție

Ieșit "la pensie" din atletism, Usain Bolt, 30 de ani, și-ar putea împlini acum un vis mai vechi. Acela de a juca fotbal într-o echipă profesionistă. Sprinterul jamaican ține foarte mult să îmbrace tricoul lui Manchester United, clubul său de suflet, dar Jose Mourinho e dispus să i-l ofere doar în amicalul cu Barcelona, pe 2 septembrie.

În schimb, divizionara secundă Burton îl așteaptă cu brațele deschise.
"L-am putea primi pe Usain în probe și dacă managerul Nigel Clough va fi mulțumit îi oferim un contract. A făcut enorm pentru sport, iar dacă dă dovadă de aceeași pasiune și dedicație și pe dreptunghiul verde, cine știe unde poate ajunge?", a comentat președintele clubului, Ben Robinson.

Deocamdată, Usain trebuie să se recupereze de pe urma contracturii musculare care i-a ruinat finalul de carieră, săptămâna trecută, în proba de 4x100 metri a Mondialului de Atletism de la Londra.

11 titluri mondiale9 medalii olimpice și 3 recorduri mondiale deține Bolt

"Sigur că Usain ne-ar putea ajuta. Poate că nu e cel mai talentat la fotbal, dar cu siguranță e cel mai rapid" Ben Robinson, președinte Burton

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează