INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - MAN. UNITED (MIERCURI, 22:00, DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK)

Ora lui Cristiano! Ronaldo e gata de primul gol în Ligă pentru Juve și de ”double-double” în Serie A

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 16:20

Cristiano Ronaldo e gata de primul gol în Ligă la Juventus și de ”double-double” în Serie A: minimum 10 goluri și 10 assisturi.

Ovidiu Hațegan l-ar putea vedea mâine pe Cristiano Ronaldo marcând primul său gol la Juventus în Champions League. La Real, portughezul nu a așteptat niciodată etapa a 4-a pentru a puncta în Ligă. Împotriva lui Man. United, fostul său club, e gata să înscrie.

Gazzetta dello Sport e însă mai interesată de Serie A. Și ziariștii italieni sunt siguri că lusitanul, care țintește al 6-lea Balon de Aur, va reuși "double-double" în acest campionat. Termen împrumutat din NBA pentru cota 10 într-un meci în minimum două din cinci statistici (puncte, assisturi, recuperări, intercepții și capace).

Până acum, după 11 etape, Ronaldo are 7 goluri și 5 pase decisive. "Dacă va continua în acest ritm, Cristiano va încheia Serie A cu 25 de goluri și 14 assisturi", conchide GdS. Ar fi primul jucător bianconero cu un "double-double" la Juventus în ultimii 14 ani. 

990 de minute a jucat Ronaldo în acest sezon de Serie A

141 de minute așteaptă Cristiano în medie un gol în Italia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
160446664764750
Cristiano Fulgerila  •  06 Noiembrie 2018, 19:36

Omul asta Este un "monstru" dar bineinteles lumea spune ca ne esti sanatos la cap daca il pui pe Ronaldo inaintea lu' Messi e si uite exact asta spun: Ronaldo a fost Este si va ramane un monstru fata de Messi.... oricum si Messi eee da' si Ronaldo eeee

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close