INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Oţelul, Villareal şi Dinamo Zagreb, singurele echipe cu O puncte în Ligă!

Gălăţenii nu au impresionat cu nimic în primele trei meciuri din Ligă
Gălăţenii nu au impresionat cu nimic în primele trei meciuri din Ligă

Articol de - Publicat miercuri, 19 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 15:09

Campioana şi unica reprezentantă a României în grupele Ligii Campionilor continuă să dezamăgească în grupele celei mai prestigioase competiţii intercluburi.

După primele trei etape, Oţelul are tot atîtea înfrîngeri şi un golaveraj zdrobitor, 1-5. Singura consolare de moment a gălăţenilor? Un gol marcat de Pena în meciul cu FC Basel.

Oţelul nu este, însă, singura echipa aflată în această postură. În grupa A, Villareal se confruntă cu o situaţie şi mai dificilă. După trei etape are tot atîtea înfrîngeri şi un golaveraj 1-6. Totuşi, spre deosebire de Oţelul, Villareal a căzut într-o grupă cu adversari ca Bayern Munchen, Manchester City şi Napoli.

Dinamo Zagreb are la rîndul ei probleme în Grupa D, unde a jucat pînă acum cu Real Madrid, Ajax şi Olympique Lyon. Mai mult, croaţii nu au marcat niciun gol în această ediţie şi a primit în schimb cinci.

În aceiaşi postură se mai găseşte şi Olypiakos Pireu, cu 2 înfrîngeri în 2 meciuri, însă grecii vor avea astăzi ocazia să îşi îmbunătăţească situaţia din clasament, urmînd să joace cu Borussia Dortmund pe teren propiu.

Cei mai slabi şi din România

Jocul prestat în primele trei etape, dar şi cifrele Oţelului fac din echipa gălăţeană cea mai slabă participantă a României în grupele Ligii Campionilor.

Dacă echipe ca CFR Cluj şi Unirea Urziceni au avut un start foarte bun în Ligă, în schimb entuziasmul debutului  nu i-a mai ajutat şi pe gălăţeni.

Iată cum s-au descurcat celelalte echipe romîneşti în grupe în primele etape:

2010/2011: CFR Cluj - 3 puncte
2009/2010: Urziceni - 4 puncte
2008/2009: Steaua - 1 punct
2008/2009: CFR Cluj - 4 puncte
2007/2008: Steaua - 0 pct, golaveraj 2-5
2006/2007: Steaua - 3 puncte

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează