INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA, MARŢI, ORA 21:45, ÎN DIRECT LA DIGISPORT 1, DOLCE 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Păreri împărţite ale polonezilor: "Va fi 3-0 pentru Legia!", "Totul s-ar putea transforma într-un dezastru"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 21:09

Steaua speră mîine într-un rezultat favorabil care să permită echipei lui Laurenţiu Reghecampf să se califice în grupele Ligii.

Previziunile însă sînt sumbre din partea lui Aleksandar Vukovici, un fost jucător al Legiei, care a evoluat timp de 6 ani pentru echipa poloneză.

"Steaua evoluează cu sabia deasupra capului. Presiunea va fi mare pentru ei, miza fiind enormă.

Finanţatorul lor lor a făcut investiţii mari, iar un eşec reprezintă un adevărat dezastru.

Nu vor face faţă presiunii. Din punctul meu de vedere Legia este de două ori mai bună decît Steaua, aşa că să nu fim surprinşi dacă vom învinge la scor.

3-0 e pronosticul pe care eu îl dau, nu ar trebui să mire pe nimeni o astfel de diferenţă", a spus fostul mijlocaş într-un interviu pentru "Review of the Sport", citat de ekstraklasa.wp.pl.

La polul opus se află un alt fost jucător al Legiei, Zbigniew Mandziejewicz, care a evoluat şi el timp de 3 ani pentru polonezi.

"Antrenorul să nu joace la 0-0, este foarte periculos. Legia trebuie să pună presiune pe adversar şi să nu se gîndească la rezultatul din tur. Un joc la 0-0 s-ar putea transforma într-un dezastru", a spus acesta.

Legia - Steaua este marţi, de la ora 21:45, în direct la DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
lolica123
lolica123  •  27 August 2013, 10:33
Postat de scouser15 pe 27 August 2013, 09:39

Cred ca intr-o zi de exceptie Petrolul are sanse sa inscrie de 4 ori in poarta maciucarilor din T Galilor. Mai greu cred ca este pentru Astra si Pandurii. Cu toate acestea ... BAFTA TUTUROR.

Sa dea Dumnezeu sa fie asa... Eu insa ma indoiesc, si totusi le urez bafta tuturor... as fi fericit sa avem 4 echipe in grupe, ca acolo mai scoatem noi de un egal, mai o vitorie la limita, de ce nu, chiar si o calificare in primavara, sunt totusi 6 meciuri din care se mai poate scoate cate ceva, chiar si tras de par...

scouser15
scouser15  •  27 August 2013, 09:56
Postat de ogica30 pe 27 August 2013, 09:49

iauzi, ti-au murit laudatorii?lasa-i pe altii sa te creada demn......

polonez ... cu mustar

ogica30
ogica30  •  27 August 2013, 09:51
Postat de scouser15 pe 27 August 2013, 09:45

Eu fac parte din prima categorie creata Domnule. Deci nu o sa iti dau satisfactia unui raspuns care sa genereze dialog. Subliniez pentru CEILALTI care citesc ... DACA IN 1877 EXISTAU 50+1 ROMANI CARE GANDEAU CA LIMBRICUL ASTA ... ASTAZI NOI NU AVEAM O TARA. Pana cand va intelege imbecilul Ogica despre ce este vorba in aceste randuri si care este legatura care leaga sportul de demnitatea unui neam, BAFTA MULTA TUTUROR ECHIPELOR ROMANESTI in cupele europene.

cum esti tu stelist ,asa sunt eu polonez la origini, nu e logic sa sustii echipa care e mai apropiata de sufletul tau?sau cumva imi dictezi tu cu cine sa tin?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează