INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Trece PSG de marea surpriză a Ligii Campionilor? Cotă mărită la 70 pentru o victorie cu Atalanta

PSG și Atalanta se vor întâlni miercuri seară, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru sferturile Ligii Campionilor. Partida se va disputa într-o singură manșă, în Portugalia. Foto: Guliver/GettyImages
PSG și Atalanta se vor întâlni miercuri seară, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru sferturile Ligii Campionilor. Partida se va disputa într-o singură manșă, în Portugalia. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 11:11 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 11:19

PSG și Atalanta se vor întâlni miercuri seară, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru sferturile Ligii Campionilor. Partida se va disputa într-o singură manșă, în Portugalia.

Atalanta a demonstrat că prezența în Champions League nu e o întâmplare. Formația din Bergamo a încheiat al doilea sezon la rând pe podium în Serie A, având una dintre cele mai puternice ofensive din Europa: 98 de goluri în 38 de meciuri. Italienii au 4 victorii consecutive în Ligă, după ce în primele 4 partide din grupe obținuseră un singur punct! În ultima rundă din Serie A au pierdut pentru prima oară după 17 meciuri fără înfrângere, 0-2 cu Inter.

De partea cealaltă, PSG vine după 5 luni în care a disputat numai două meciuri oficiale. A avut mari emoții în ambele, 1-0 cu St. Etienne în finala Cupei Franței și 6-5 la penalty-uri cu Lyon în finala Cupei Ligii, după 0-0 în timpul regulamentar. O singură înfrângere au francezii în ultimele 30 de confruntări, 1-2 cu Borussia Dortmund. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 70 pentru un succes obținut de PSG (detalii AICI)!

  • PSG nu a primit gol în 7 din ultimele 9 meciuri din Ligă;
  • Atalanta are o singură înfrângere de la reluarea meciurilor, 0-2 cu Inter;
  • 13 goluri a marcat Atalanta în ultimele 4 partide din Liga Campionilor;
  • Italienii nu pot conta pe Ilicic, Gollini și Palomino, în timp ce de la francezi vor lipsi Kurzawa, Verratti (accidentați) și Di Maria (suspendat). Mbappe e și el incert.

La o casă de pariuri, cota pentru succesul lui PSG a fost mărită la 70, în loc de 2.25. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  12 August 2020, 12:11

Doar prin absurd castiga ATALANTA !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează