INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Cine se impune în Manchester City - Real Madrid? Cotă mărită la 125 pentru cel mai tare meci din optimile Ligii Campionilor

Manchester City și Real Madrid se vor întâlni vineri, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru manșa secundă a optimilor Ligii Campionilor. Foto: Guliver/GettyImages
Manchester City și Real Madrid se vor întâlni vineri, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru manșa secundă a optimilor Ligii Campionilor. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 august 2020 08:31 / Actualizat vineri, 07 august 2020 08:41

Manchester City și Real Madrid se vor întâlni vineri, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru manșa secundă a optimilor Ligii Campionilor.

„Galacticii” sunt pe val. Au câștigat titlul după 3 ani și au un parcurs aproape perfect după reluarea campionatului, 10 victorii și o remiză. Trebuie să întoarcă însă rezultatul în Anglia, după ce au cedat pe „Santiago Bernabeu”, scor 1-2. Misiunea va fi dificilă, mai ales că Ramos este suspendat. În plus, Zidane a decis să îi lase la Madrid pe Gareth Bale și James Rodriguez.

City a făcut meciuri bune după restart, însă avea deja locul 2 în buzunar. Mai avea în vizor Cupa Angliei, însă elevii lui Guardiola au cedat în semifinale, 0-2 cu Arsenal. „Cetățenii” sunt o forță pe propriul teren, unde au șapte victorii consecutive, perioadă în care au marcat 26 de goluri! Nu vor putea conta pe Mendy, suspendat, și Aguero, nerefăcut.

Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale de pe urma celui mai tare meci din optimile Ligii, un bookmaker important oferind cota 50 pentru victoria lui Manchester City și cota 125 pentru succesul lui Real Madrid. (detalii AICI!)

  • Un singur meci oficial din precedentele cinci confruntări directe s-a încheiat fără ca ambele echipe să marcheze; 
  • Real Madrid are numai două înfrângeri în deplasare în 2020; 
  • City e neînvinsă în acest sezon al Ligii, 4 victorii și două egaluri; 
  • Englezii au primit un singur gol în ultimele șapte meciuri jucate acasă;
  •  Real are un singur meci fără gol marcat în ultimele 13 deplasări.

La o casă de pariuri, cotele la victorie ale ambelor formații au fost mărite. Manchester City are cotă 50, în loc de 1.70 pentru un succes, în timp ce cota lui Real Madrid pentru o victorie este de 125, în loc de 5. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria lui City poate aduce un câștig de până la 250 de lei, iar cea a „galacticilor” până la 625! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  07 August 2020, 20:55

Gazetarule, nu ”galacticii sunt pe val”, eu cred că arbitrii au fost pe val, în Spania, mai ales în ultimele 5-6 etape, ce zici?? În seara asta, în proporție de 90%, Real este eliminată!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează