INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - BRAGA 3-1

Paszkany anunţă cîte milioane ar încasa dacă ar prinde primăvara Ligii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 noiembrie 2012 14:11

Arpad Paszkany a dezvăluit la GSP TV de ce crede că echipa lui păstrează şanse foarte mari de calificare în primăvara Champions League.

"Eu încă mai sper ca imnul Champions League să se mai cînte la Cluj şi în februarie 2013. Mă bazez pe orgoliul celor de la Braga, dar mai ales pe faptul că dacă ei vir cîştiga cu Galatasaray, atunci vor încasa un milion de euro. În plus, noi merge pe Old Trafford ca să jucăm fotbal şi să învingem Manchester United", a spus Paszkany.

Patronul campioanei României a dezvăluit şi care e diferenţa dintre o calificare în primăvara Ligii şi una în primăvara Europa League. "Diferenţa e cam multiplu de 10. Dacă vom ajunge în optimile Champions League vom încasa doar din bonusul de la UEFA în jur de 3,7 milioane de euro, în timp ce în Europa League suma e undeva pînă într-o jumătate de milion de euro", a adăugat Paszkany.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
supersolo
supersolo  •  22 Noiembrie 2012, 03:52

mey, indif ce va fi ...au o sansa ....si e a lor ...daca nu oricum vor juca in uefa...si vor mai incasa ceva bani...nu la nivelul ala ...dar e ok... important ca e au de LUAT BANI...NU DE DAT...si daca mai vinde 1-2 jucatori...si-au scos banii in sezonul asta ....la anul e alta socoteala... ganditi-va inainte de a bate campii cu gratie.... la ora asta Dinamo , Rapid , si multe altele abia au bani de deplasari.. de vitaminizare si refacere...de cantonamente....pe cand CFR ....are bani ptr exact 2 ani...

old_shatterhand
old_shatterhand  •  21 Noiembrie 2012, 22:23
Postat de sosaking pe 21 Noiembrie 2012, 18:08

Dupa meciul cu CFR, ManUtd joaca cu City, derbyul orasului...pe asta se bazeaza Paszkany...

Tot nu inteleg pe ce se bazeaza ca o sa joace fotbal....subliniez asta.

sosaking
sosaking  •  21 Noiembrie 2012, 18:08
Postat de old_shatterhand pe 21 Noiembrie 2012, 17:29

"În plus, noi merge pe Old Trafford ca să jucăm fotbal şi să învingem Manchester United" Partea asta m-a facut sa rad 5 minute incontinuu ... deci merg la united sa joace fotbal...cand ei nu au fost in stare sa joace fotbal nici un meci tot sezonul asta...posibil ala cu Brasovul sa fi jucat ceva..zic asta dupa scor ca nu l-am vazut.Dar sa zici aberatia aia...cand jucatorii de la echipa ta leaga 2 pase si dupa se odihnesc 45 minute...e tare nenea asta

Dupa meciul cu CFR, ManUtd joaca cu City, derbyul orasului...pe asta se bazeaza Paszkany...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează