INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - BRAGA 2-1

Paszkany surprinde: "Vor fi cîteva schimbări în lot, nu toţi jucătorii sînt la acelaşi nivel"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:23

Chiar dacă echipa sa s-a calificat în primăvara europeană după 3-1 cu Braga, patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, spune că în lotul echipei vor exista cîteva modificări în iarnă, din dorinţa de a deveni mult mai puternici.

"Facem o reîmprospătare a lotului. Mereu e nevoie de aşa ceva. Nu toţi jucătorii sînt de acelaşi nivel, iar noi asta dorim. Să fim cît mai puternici, să avem jucători de acelaşi nivel în toate compartimentele", a spus Arpad Paszkany la GSPTV.

Oficialul clujean nu renunţă la lupta pentru calificarea în primăvara UEFA Champions League şi spune că CFR Cluj va merge la Manchester doar cu gîndul la victorie.

"Mergem la Manchester să ne calificăm de pe locul 2. Am spus-o şi înainte, jucăm de la egal la egal cu orice forţă. Cred într-un rezultat bun şi pentru faptul că acum jucăm fără presiunea calificării în primăvara europeană. Ando are un merit deosebit. Cu el pe bancă am obţinut 4 victorii în preliminarii, iar primele 4 puncte sînt cîştigate cu el pe bancă", a mai spus patronul celor de la CFR Cluj.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  21 Noiembrie 2012, 17:29
Postat de ulise3223 pe 21 Noiembrie 2012, 00:47

Si mai trebuie si arbitraje corecte in Liga1. Cu arbitraje corecte distanta dintre liderul de azi si CFR era zero puncte. Si mai conteaza si accidentarile si tensiunile urmare a unor puncte pierdute pe mana arbitrilor, lipsa de incredere ce survine unor rezultate nefaste. CFR are lot numeros, multi probabil nu au calitatea dorita. CFR trebuie sa.si faca echipa atat de buna incat sa castige impotriva tuturor.

ma mir cum un fan al CFR-ului vorbeste despre arbitraj,uitati cam repede ce s-a intamplat anul trecut

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  21 Noiembrie 2012, 17:27

In ciuda performantelor obtinute de CFR in liga campionilor cred in continuare ca CFR nu are defapt un lot de liga,are cativa jucatori buni dar si multi care nu fac fata,cu cateva transferuri bune CFR va fi de departea cea mai buna echipa din Romania,la momentul actual cred ca este cam la egalitate cu Steaua insa ei nu consuma vitamine...

blaustein
blaustein  •  21 Noiembrie 2012, 12:30

Mie imi e teama ca CFR va iesi dupa primul meci din Europa League, pentru ca nu ii intereseaza aceasta competitie iar Romania va rata sansa de a mai face puncte. CFR nu e echipa de fotbal in adevaratul sens, e doar un bussiness, atat. Daca se considera ca reteta financiara e mai buna daca evita EuropaLeague, aduci vor iesi cu nonsalanta din competitie si daca vor juca cu o echipa de desculti. Imi pare rau, dar asta e adevarul, parerea mea. Tin minte ca la CM2010 Koreea de Nord si-a cumparat o galerie formata din vreo 10 000 de chinezi. :)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează