INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALĂ DE COŞMAR

Patru fantome o sperie pe Real Madrid

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2010 00:00

Deşi pînă la ultimul act al Ligii Campionilor mai e o lună şi jumătate, "galacticii" au deja frisoane în perspectiva meciului de pe "Santiago Bernabeu". Indiferent cine va disputa finala, bossul Florentino Perez va avea amintiri neplăcute. În afara Barcelonei, cu care liderul din Primera va da bătălia pentru titlu sîmbătă, alte fantome ameninţă să bîntuie arena madrilenă.


În primul rînd, Wesley Sneijder. Olandezul îndepărtat de preşedintele Perez şi pe care antrenorul Pellegrini a insistat să-l păstreze a fost forţat să plece şi acum abia aşteaptă să-şi ia revanşa cu Inter. Unde-i are aliaţi pe Samuel, Cambiasso şi Eto'o, refuzaţi de Real în trecut.

 

Apoi, un alt olandez, Arjen Robben. Şi acestuia i s-a făcut vînt, fiind vîndut tot doar cu 15 milioane de euro în vara treecută. Aruncat ca rebut, a fost artizanul calificării cu Manchester şi se află, la fel ca Sneijder, în luptă pe toate fronturile cu Bayern.


În fine, dar nu în cele din urmă, coşmarul numit Lyon s-ar putea întoarce la locul crimei. După ce le-au barat drumul către sferturile de finală, "naşii" lui Real Madrid ameninţă să lupte pentru cucerirea în premieră a Ligii chiar pe " Bernabeu", acolo unde au remizat în martie. Cu condiţia, bineînţeles, s-o elimine pe Bayern.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează