INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LINCOLN - CFR CLUJ

Lincoln - CFR Cluj se vede la TV! Cine a cumpărat drepturile cu o oră înainte de startul partidei

CFR Cluj joacă de la ora 19:00 în deplasare, în Gibraltar, cu Lincoln Red Imps, în prima manșă din turul 2 preliminar UCL. Look Sport+ a obținut în ultima clipă drepturile TV pentru partida din Gibralar.
CFR Cluj joacă de la ora 19:00 în deplasare, în Gibraltar, cu Lincoln Red Imps, în prima manșă din turul 2 preliminar UCL. Look Sport+ a obținut în ultima clipă drepturile TV pentru partida din Gibralar.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 18:11 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 18:27

CFR Cluj joacă de la ora 19:00 în deplasare, în Gibraltar, cu Lincoln Red Imps, în prima manșă din turul 2 preliminar UCL. Look Sport+ și Digi Sport 1 au obținut în ultima clipă drepturile TV pentru partida din Gibralar. 

Look Sport+ a anunțat inițial că va transmite în exclusivitate meciul dintre Lincoln și CFR Cluj, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Afacerea a fost perfectată cu aproximativ o oră înaintea startului partidei. 

Apoi, Digi a comunicat că această partidă va fi disponibilă și pe Digi Sport 1.

Lincoln - CFR Cluj e la TV: Look Sport+ și Digi Sport 1 au cumpărat meciul 

Drepturile de transmitere pentru Lincoln - CFR Cluj au fost în aer până în ziua meciului. Televiziunile din România s-au lovit de o problemă aparte. Cu o zi înaintea partidei, nimeni din Gibraltar nu asigura producția partidei! O firmă locală a cerut 10.000 de euro pentru a produce meciul. 

Lincoln - CFR Cluj, echipe de start

Lincoln: Goldwin - Wiseman, Bernando Lopes, Chipolina, Toscano - Ronan, Yahaya, Rosa - Walker, Kike Gomez - Britto 
Rezerve: Soler - Casciaro, Torilla, Gomez, Kovalonks, Valarino, Carralero, Moore, Sergeant, Ocran, Peacock 
Antrenor: Raul Castillo 

CFR Cluj: Arlaukis - Susic, Bouhenna, Graovac, Latovlevici - J. Rodriguez, Sigurjonsson - V. Costache, C. Deac, A. Păun - Debeljuh 
Rezerve: Bălgrădean, Hindrich - C. Manea, Chipciu, Ciobotariu, Tahiri, Petrila, Hoban, Gussouma, Cestor, Itu 
Antenor: Marius Șumudică

  • Marius Șumudică a schimbat 6 jucători față de precedentul meci, victoria 3-2 cu FCU Craiova, din Liga 1. Au intrat Bouhenna, Rodriguez, Sigurjonsson, Costache, Păun și Debeljuh, în locul lui Ciobotariu, Hoban, Tahiri, Petrila, Omrani și Chipciu

Lincoln - CFR Cluj, deplasare cu probleme pentru campioana României

„Vom juca pe un teren sintetic, nu e un stadion care să ne impresioneze, nu cred că este de nivelul competiției în care suntem angrenați, dar pe noi ne interesează să ne atingem obiectivul și trebuie să rămânem concentrați.

E o deplasare complicată, n-am putut să stăm în Gibraltar, venim la meci direct din Spania. A fost o perioadă foarte scurtă de la partida cu FCU Craiova, nu ne-am antrenat pe sintetic, dar jucătorii noștri au mai jucat pe aceste suprafețe, nu e ceva nou pentru ei.

Totuși, în vremurile noastre, jucătorii prefera iarba naturală și nu terenul sintetic. Eu sunt convins însă că se vor adapta la condițiile de joc”, a declarat Marius Bilașco, oficialul campioanei, în emisiunea „Liga Digi Sport”.

VIDEO Lincoln - CFR » Cu o victorie, ardelenii se vor întâlni cu una dintre Slovan Bratislava sau Young Boys

Citește și alte știri despre Lincoln - CFR Cluj: 

CFR, nemulțumită de condițiile din Gibraltar: „Nu e de Champions League! O deplasare complicată”

Denis Alibec a început meciul cu FCSB, încă de pe aeroport: „Ei așa au spus în fiecare an!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ukeokecsuku
ukeokecsuku  •  20 Iulie 2021, 22:25

Jucători menajați cu un fotbal zgârcit si urât,cuplu de fundași nerodați, un fundaș stânga expirat,multe greșeli amplificate de condițiile de joc,teren sintetic atipic, vânt puternic care lăsa echipele să joace doar câte o repriză și cu 2 comentatori execrabili, răutăcioși și antipatici, dublați in studio de un Naum carecterus și un Helmuth urâciosus și mulți mulți mi(știți voi). Vorba aia : Nici la o țurcă nu te poți uita de atâția hateri.

wearethechampions
wearethechampions  •  20 Iulie 2021, 18:46
Postat de tororosso pe 20 Iulie 2021, 18:43

Măi să fie ce pretenții de super vedete au frânarii. Dacă ești bun joci și pe zăpadă . Din imagini se vede un teren bun și frumos dar Sumudică -Bibilică se crede cumva Hansi Flick și deee fudulia este mare.

Lasa ca vedem ce pretentii de vedete au gazosii joi... joaca acasa. Care acasa?

tororosso
tororosso  •  20 Iulie 2021, 18:43

Măi să fie ce pretenții de super vedete au frânarii. Dacă ești bun joci și pe zăpadă . Din imagini se vede un teren bun și frumos dar Sumudică -Bibilică se crede cumva Hansi Flick și deee fudulia este mare.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează