INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - MAN. CITY 3-0

Pep Guardiola crede în "remontada" cu Liverpool, dar are o nemulţumire: "Asta schimbă toate calculele"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 01:44

 Manchester City a pierdut categoric contra lui Liverpool, scor 0-3 în turul "sferturilor" Ligii Campionilor, dar Pep Guardiola e optimist în ceea ce privește șansele de calificare în semifinale.

"Cred mult în echipa mea. Băieții mi-au demonstrat o mulțime de lucruri bune în timpul meciului. Mai avem 90 de minute la dispoziție și vom face tot posibilul pentru a ne califica. Din păcate nu am reușit să marcăm și asta schimbă toate calculele. 

Trebuie să acceptăm faptul că Liverpool a fost mai precisă astăzi. Vreau să văd cum vor reacționa jucătorii mei la partida retur. Acum suntem cu gândul doar la partida cu United, din campionat. Avem 3 zile la dispoziție ca să ne revenim", a declarat Guardiola imediat după eșec.

Vezi aici golurile din Liverpool - Manchester City, 3-0!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
eugeniustin
eugeniustin  •  05 Aprilie 2018, 09:48
Postat de valeri_gazaev100 pe 05 Aprilie 2018, 08:01

Dominarea asta sterila nu e eficienta. Castigi pana la un punct, dar daca dai de o echipa care stie ce vrea atunci esti mancat.

Pana una-alta, cu stilul asta are o linie de clasament extraordinara in anglia, o singura infrangere-tot cu liverpool!!!-

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  05 Aprilie 2018, 08:01

Dominarea asta sterila nu e eficienta. Castigi pana la un punct, dar daca dai de o echipa care stie ce vrea atunci esti mancat.

burgman
burgman  •  05 Aprilie 2018, 07:58

Cracanatule, daca v.o trage si United in campionat sunteti in cadere. La ce am vazut aseara si daca jucati la fel o furati si in retur.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează