INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola l-a contrazis în direct pe Gundogan: „Nu sunt de acord! Absolut deloc”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 18:39

Manchester City a pierdut manșa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor cu Tottenham, scor 0-1. La final, neamțul Ilkay Gundogan (28 de ani) a criticat prestației propriei echipe.

  • Manchester City - Tottenham, returul „sferturilor” Ligii, se joacă miercuri, de la 22:00.

Gundogan a avut o ieșire nervoasă imediat după meci: „Astfel de lucruri nu trebuie să se întâmple unei echipe mari. De asta noi încă nu suntem una”.

Guardiola l-a contrazis:Nu sunt de acord cu el. Absolut deloc! Sunt într-adevăr jocuri în care primim gol, apoi avem o cădere. Nu a fost cazul și în partida cu Tottenham. Am controlat clar repriza secundă, nu le-am permis să șuteze de multe ori la poartă. Nici noi nu ne-am creat șanse, dar e dificil în fața unei astfel de echipe”, a declarat Guardiola într-o conferință de presă. 

Vezi și: 

„Paul Pogba și N'Golo Kante nu sunt jucători de Real Madrid” » A început dezbaterea în Spania: pe cine cumpără Zinedine Zidane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează