INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola, impresionat de un adversar: „E pachetul complet, impresionant”

Pep Guardiola/ foto Imago Images
Pep Guardiola/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 17:38 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 18:22

Pep Guardiola (51 de ani), antrenorul lui Manchester City, l-a lăudat pe Jude Bellingham (19 ani), mijlocașul Borussiei Dortmund.

  • Borussia Dortmund - Manchester City se joacă azi, de la ora 22:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Prima Sport 2 și Orange Sport 4

La conferința de presă premergătoare meciului dintre Manchester City și Borussia Dortmund, din grupele Ligii Campionilor, Guardiola a ținut să evidențieze calitățile tânărului mijlocaș.

Thriller la Lisabona, Juventus eliminată! Toate rezultatele serii de Liga Campionilor: Tătărușanu, fără emoții
etapa #5
Thriller la Lisabona, Juventus eliminată! Toate rezultatele serii de Liga Campionilor: Tătărușanu, fără emoții

Internaționalul englez este deja unul dintre căpitanii lui Dortmund în acest sezon. În actuala stagiune, Jude are 8 goluri pentru Borussia: două în Bundesliga, două în Cupa Germaniei și 4 în Champions league.

Pep Guardiola, impresionat de Jude Bellingham

„Nu este vorba doar despre calitățile sale... are o mentalitate specială. Este deja unul dintre căpitanii echipei, la 19 ani. Este impresionant.

Nu este vorba doar despre faptul că marchează goluri, el este pachetul complet. Deja joacă pentru naționala Angliei la 19 ani. Suntem conștienți de calitățile sale”, a declarat Pep Guardiola, citat de Fabrizio Romano.

17 meciuriare Bellingham în naționala de seniori a Angliei, pentru care a debutat la 17 ani

Bellingham evoluează pentru Borussia Dortmund din iulie 2020. Deși avea doar 17 ani la acea vreme, nemții plăteau 25 de milioane de euro celor de la Birmingham pentru transfer. 

În acest moment, Bellingham este al 4-lea cel mai bine cotat jucător din lume. El este evaluat la 90 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Este depășit de Kylian Mbappe (160 de milioane de euro), Erling Haaland (150 de milioane de euro) și Vinicius Jr. (120 de milioane de euro).

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a fost operat cu succes în această dimineață

Doi români incluși în Top 10 cele mai proaste transferuri făcute de Tottenham: „Unul dintre marile mele regrete”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  27 Octombrie 2022, 15:19

Hai cu inca 30 de milioane pe fata si 100 pe sub mana ... ca puii mei, daca ai petrodolari, controlezi totul ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează