INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - LEIPZIG 7-0

Guardiola, după 7-0 cu Leipzig: „Sunt și voi rămâne un eșec în Champions League! Vă dezvălui un secret, are legătură cu Julia Roberts”

Pep Guardiola, antrenor Manchester City +10   FOTO
Pep Guardiola, antrenor Manchester City

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 10:20 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 11:11

Pep Guardiola (52 de ani) a făcut spectacol la conferința de presă după Manchester City - RB Leipzig 7-0. A susținut că ar fi un eșec în Champions League chiar dacă ar câștiga competiția de 3 ori la rând, din moment ce actrița Julia Roberts a ales să-i viziteze pe rivalii de la United, și nu pe „cetățeni”, când a fost în vizită în Manchester.

Manchester City a zdrobit-o pe RB Leipzig în returul optimilor Champions League, 7-0, dar antrenorul Pep Guardiola tot i-a luat pe toți prin surprindere cu discursul de la conferință. 

Legendarul antrenor s-a declarat un eșec pe viață în Liga Campionilor și și-a argumentat punctul de vedere printr-o analogie cu vizita celebrei Julia Roberts în Manchester, în anul 2016. Actrița americană a fost atunci pe stadion la United și a ignorat-o pe City. 

Julia Roberts este unul dintre idolii lui Pep Guardiola // sursă foto: Instagram
+6 FOTO

Pep Guardiola, savuros după Manchester City - RB Leipzig 7-0: „Julia Roberts a vizitat-o pe Manchester United!”

Guardiola a glumit că a rămas cu un gust amar în urma acelui episod, unul care nu ar fi șters nici de 3 triumfuri consecutive în Champions League.

„Sunt un eșec în Champions League! Vă voi dezvălui un secret. Orice s-ar întâmpla în Champions League, chiar dacă am câștiga de 3 ori la rând competiția, tot un eșec aș fi. Am 3 idoli în viață: Michael Jordan, Tiger Woods și Julia Roberts.

Julia Roberts a venit la Manchester acum câțiva ani. Nu în anii '90, când Alex Ferguson câștiga titluri după titluri, ci acum câțiva ani, când deja eram mai buni decât United. Și a mers să-i viziteze pe ei! Nu a venit să ne vadă pe noi.

Chiar dacă voi câștiga Champions League aici, nu se compară cu faptul că Julia Roberts a venit la Manchester, dar nu a trecut să ne viziteze. Nimic nu se compară cu această dezamăgire. E idolul meu...”, a precizat Guardiola. 

Vizita Juliei Roberts în Manchester a avut loc în noiembrie 2016, în primul sezon al lui Guardiola pe banca lui City. 

Julia Roberts este unul dintre idolii lui Pep Guardiola // sursă foto: Instagram
+6 FOTO

Celebra actriță a asistat atunci la meciul de campionat dintre Manchester United și West Ham, scor 1-1, iar la final a pășit pe gazon și s-a fotografiat cu mai mulți dintre fotbaliștii lui United.

Pep Guardiola, pe val la conferința de presă: „Viața lui Haaland ar fi fost plictisitoare”

Guardiola oferise o altă declarație memorabilă și cu câteva minute mai devreme. 

Întrebat de ce l-a schimbat pe Erling Haaland devreme în meci, în condițiile în care norvegianul vâna golul 6 și un record solitar în Champions League, Guardiola a răspuns că „Dacă ar fi reușit această performanță la 22 de ani, viața lui ar fi fost plictisitoare apoi. Așa, acum are un obiectiv pentru viitor”. 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Mătură tot! Cinci statistici uluitoare ale bombardierului Haaland după „manita” din Champions League

Marele Henry a făcut o reverență în fața lui Haaland, apoi i-a adresat o întrebare » Cum a reacționat norvegianul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  15 Martie 2023, 15:56

Asta e un fel de Dan Petrescu, dar cu bani si cariera de antrenor adevarat.

steauaefcsb
steauaefcsb  •  15 Martie 2023, 13:43

Mi se pare absolut normal sa vizitezi stadionul lui United daca mergi la Macgester.Cine e City pana la urma? Mai bine spunea ca Liga Campionilor e un esec de competitie,din moment ce joaca echipe care termina pe 4 si n-au fost campioane niciodata in istoria lor! El,ca antrenor,nu e un esec,in nici un caz,e cam cel mai bun din lume la ora actuala.Poate l-au ajutat si banii aia care la City,cine stie de unde vin!

mafa
mafa  •  15 Martie 2023, 12:39

Apropo !!...de ce nu-i pune-ti pe analisti invitati in studiouri sa faca interviuri dupa fiecare meci ??...asa si-ar justifica comisioanele si ar fi mai interesant pentru urmaritori.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează