INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - BARCELONA 3-2

Pep Guardiola oferă explicaţiile eliminării din Ligă: "Atunci am pierdut calificarea"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2015 11:19

Bayern Munchen a învins în manşa retur Barcelona, 3-2, însă scorul de neprezentare pe care catalanii i l-au administrat formaţiei bavareze şi-a spus cuvîntul.

Echipa lui Pep Guardiola n-a reuşit calificarea în ultimul act al competiţiei, iar antrenorul nemţilor a explicat motivele acestei ratări.

"N-am reușit să punem probleme Barcelonei pe Camp Nou pentru că n-am avut aripi. Atunci am pierdut calificarea. Sînt mulțumit de performanța echipei mele. Mi-aș fi dorit să am la dispoziție tot lotul însă acest lucru nu s-a putut", a spus Guardiola.

Tehnicianul care a pregătit-o şi pe Barcelona a avut un mesaj special pentru formaţia catalană căreia îi urează să cîştige trofeul.

"Mă bucur că Messi a revenit la cea mai bună formă. Așa se prezenta și cînd l-am antrenat eu. Este incredibil. Trebuie să fim fericiți pentru că sîntem contemporani cu el. Aș putea să-l compar cu Pele și sînt foarte mîndru de anii pe care i-am petrecut împreună. Vreau să-mi felicit jucătorii, dar și echipa Barcelonei. Sper să cîștige al cincilea trofeu în Liga Campionilor" a încheiat Pep.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gery76
gery76  •  14 Mai 2015, 03:37

Acest Pep Guardiola a reusit sa umileasca un club de talia lui Bayern Munchen,asa cum n-a mai reusit nimeni si sunt fanul lui Bayern de peste 30 de ani.Cred ca suntem singura mare echipa din lume cu palmares pozitiv contra celor de la Real si palmares zdrobitor contra celor de la Barca,a trebuit sa vina acest om ca antrenor cu jocul sau plictisitor,sfidand intreaga traditie a fotbalului bavarez si german ,ce se baza pe un un joc cu f.multe verticalizari,cu suturi de la distanta cu joc in viteza si forta,un joc care practic n-avea nici o hiba in 2013,ca sa-l inlocuiasca cu un joc tern cu posesie fara progresie,cred ca este singurul antrenor de mare echipa care a avut posesie in turul cu Barca 53%,dar n-a avut nici un sut la poarta.Areusit sa distruga cel mai bun fundas dreapta din lume,Lahm,punandu-l sa joace la mijloc ,mai mult franand jocul,a adus toate epavele spaniole[Alonso,Bernat,Alcantara,ca nu l-a dat Barca daca era mare scula sau Reina] avand relatii reci in acelasi timp cu 2 din simbolurile lui Bayer,in speta Schweinsteiger si Thomas Muller.Chiar si in Bundesliga cand a dat de antrenori cu fler a fost imediat taxat de Wolfsburg cu 4-1 sau cu Monchengladbach si Leverkusen,fotbalul sau nu mai surprinde pe nimeni ,poate pe Stoican sau Galca.Cea mai buna solutie este plecarea imediata de la Bayern xcat mai repede cu putinta .

736045186508507
Nicolae Lupsa  •  13 Mai 2015, 11:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează