LIGA CAMPIONILOR  ·  BAYERN - MAN. CITY 1-0

Pep ”strangulatorul” » Guardiola l-a strîns de gît pe Jerome Boateng în stil Ganea. De bucurie!

Pep parcă-i posedat. Alaba, dreapta, privește speriat +3 FOTO
Pep parcă-i posedat. Alaba, dreapta, privește speriat

Articol de - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 01:25

Directorul executiv al bavarezilor, Karl-Heinz Rummenigge, a explicat că ”pentru antrenorul nostru, Liga e ca o seară de bal. Cînd îmbracă fracul ţine să şi cîştige”.

Uneori, Pep Guardiola are un mod ciudat de a-şi manifesta bucuria. Miercuri seară, după golul cu care Jerome Boateng a îngenuncheat-o pe Man. City în ultimul minut, antrenorul lui Bayern parcă şi-a ieşit din minţi.

Iar cînd apărătorul său a ajuns în dreptul băncii de rezerve i-a înfipt mîinile-n gît, amintind de episodul petrecut în 2007, cînd Ionel Ganea şi-a vărsat nervii într-un mod asemănător pe asistentul Dorin Budura.

Chestionat de jurnalişti, Guardiola le-a dezvăluit doar atît: "I-am zis lui Jerome că poate ajunge cel mai bun fundaş din lume dacă vrea. Are toate calităţile".

Directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge, în schimb, a găsit o explicaţie pentru ieşirea emoţională a catalanului: "Liga e ca o seară de bal pentru Pep. Şi cînd îmbracă fracul ţine să şi cîştige".

Şi ei au "suferit"
Boateng e deja al 3-lea jucător care simte pe propriu-i gît forţa mîinilor lui Guardiola. Brazilianul Adriano a păţit-o la Barcelona, în 2011, iar Ribery în 2013, după ce-a egalat la unu în Supercupa Europei contra lui Chelsea (2-2, 7-6 la penalty-uri). A fost primul trofeu cîştigat de Pep cu Bayern.

La zid cu Yaya Toure
Fanii lui Man. City au fost mai supăraţi pe Yaya Toure decît de înfrîngerea în faţa lui Bayern. Ei i-au reproşat ivorianului că la final s-a salutat şi a rîs cu Guardiola, fostul său antrenor de la Barcelona: "A pus mai multă energie în îmbrăţişările cu Pep decît pe teren".Un interlop din Sibiu îl bănuia pe un tânăr că-i face ochi dulci iubitei lui. L-a prins într-o parcare, ce a urmat este crunt
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1