INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG 3-1

Performanță de excepție a lui Ronaldo » E primul din istoria Ligii Campionilor care reușește asta!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 00:01

După "dubla" cu PSG, scor final 3-1, Cristiano Ronaldo a intrat în istoria Ligii Campionilor: este primul jucător care reușește peste 100 de goluri cu același club!

Starul portughez are 101 goluri pentru Real Madrid în cea mai importantă competiție europeană, în 95 de meciuri. 14 au fost din penalty. Este urmat de Leo Messi, cu 97 și de Raul Gonzalez cu 66.

Ronaldo mai are 15 goluri pentru Manchester United în UCL, deci un total de 116 pentru cele două cluburi uriașe ale Europei.

"Fanii ne-au ajutat mult, am simțit căldura lor. Așa trebuie să fie mereu. Știam că jucăm cu o echipă periculoasă și că trebuia să punem presiune și să le luăm mingea. În a doua repriză am jucat mai bine și am avut mai multe ocazii. Când marchezi și câștigă echipa e cel mai bine. Calificarea nu e decisă, trebuie să batem și la Paris și să mergem liniștiți în sferturi. Mă bucur că Marcelo a înscris, merita asta la ce meci a făcut"
Cristiano Ronaldo, Real Madrid

Returul PSG - Real Madrid e pe 6 martie. În celălalt meci al serii, Liverpool a învins la Porto cu 5-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10206209416816386
Ioan Trofin  •  15 Februarie 2018, 10:58

Imi aduc aminte de Dudu Georgescu in perioada de glorie pt a obține gheata de aur,toate mintile treceau numai pe la el să fie golgheter si concureze cu jucători din alte tari.Aseara Ronaldo cel putin in prima repriza a jucat ca un începător,debusolat si frustrat ca nu i iese nimic,După pomana de penalty primită de Madrid (unde obligatoriu trebuia executat de Ronaldo),a inceput sa se trezească,Nu e normal la cati bani castiga sa faci o repriză de începător,a doua a mai fost cum a fost dar nu "de o stea".

752745414837202
Sorin Popovici  •  15 Februarie 2018, 10:50

Milogul da goluri dela 11 metri, datorita muncii colegilor!!! Este o capusa!!!

mosvasile
mosvasile  •  15 Februarie 2018, 09:54

Daca joci la Real Madrid,nu mai e nevoie de nici o recomandare!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează