INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SHERIFF

video Dan Petrescu, despre subiectul momentului în Europa: „Sunt șocat! E o minune”

Sheriff Tiraspol a învins-o pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, 2-1 // foto: Guliver/gettyimages
Sheriff Tiraspol a învins-o pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, 2-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 19:00 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 19:05

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, e uimit de revelația Sheriff Tiraspol.

Sheriff Tiraspol este surpriza acestui început de sezon în Liga Campionilor. Campioana din Republica Moldova are zece partide fără înfrângere în Ligă (din turul 1 preliminar), opt succese și două egaluri, golaveraj 18-3. 

La prima ei participare în grupele celei mai importante competiții intercluburi, a început cu două victorii. A doua, un 2-1 de vis pe „Santiago Bernabeu”, cu Real Madrid!

Dan Petrescu, despre parcursul lui Sheriff Tiraspol: „Sunt șocat!”

„Am prieteni mulți în Moldova, sunt șocați și ei, și eu. În primul rând, nu mă așteptam să-i elimine în preliminarii pe Steaua Roșie și Dinamo Zagreb. Apoi, în grupe m-am gândit că dacă fac un punct, ar fi un miracol! Eu zic că sunt un exemplu pentru toate echipele din lume, din Europa, de unde vrei. 

Cu buget normal, cu jucători care nu prea au jucat. M-am uitat și eu de unde i-au luat. Astea sunt minuni, nu știu dacă se vor mai repeta vreodată. Are ceva parcă din echipa Urziceniului, care a bătut Sevilla în grupele Champions League, pe Rangers, dar parcă ei sunt altceva. Cu Real Madrid să câștigi... iar Real Madrid n-a avut absențe! Victoria a fost meritată. Au mai dat un gol, dar a fost anulat pentru un milimetru de ofsaid. 

Avem o lecție de învățat toți. Eu mereu am zis că fotbal nu știe nimeni, nici măcar eu, niciunul. Noi toată ziua învățăm. Fotbalul e imprevizibil, trebuie mereu să studiezi. Cei de la Sheriff au arătat că fotbalul nu e precum celelalte sporturi, e imprevizibil. Bravo lor, îi felicităm”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Sheriff râde de Super Ligă! Moldova e a treia în topul coeficientului UEFA!

Sheriff Tiraspol e prima în grupă, cu două victorii și șase puncte, mai multe decât Real Madrid, Inter Milano și Șahtior la un loc. Datorită lui Sheriff, Moldova e a treia în topul coeficientului UEFA în acest sezon. România e pe 47 - detalii, AICI!

Citește mai multe știri despre Sheriff: 

Românul care a antrenat-o pe Sheriff, uimit și el de performanța moldovenilor: „E greu de explicat, dar mai e o chestie”

Ce scriu marile ziare europene despre victoria istorică obținută de Sheriff: „Moldovenii chiar încep să sperie! Luați-i în serios” + gluma serii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  30 Septembrie 2021, 00:18
Postat de steaua.ro pe 29 Septembrie 2021, 21:54

Bravo Dane, un comentariu excelent.

Asta e idealul lui Dan Petrescu in materie de antrenorat: sa te calareasca adversarul un meci intreg si sa bati cu doua goluri din trei suturi pe poarta :))))

steaua.ro
steaua.ro  •  29 Septembrie 2021, 21:54

Bravo Dane, un comentariu excelent.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează