INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 2-8

BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 2-8. Pique, disperat după dezastrul Barcelonei: „Oribil! Dacă trebuie, eu sunt primul care plec”

Pique // FOTO: Guliver/GettyImages +28   FOTO
Pique // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 15 august 2020 00:29 / Actualizat sambata, 15 august 2020 00:40

Gerard Pique, fundașul Barcelonei, a fost vizibil afectat de umilința catalanilor în sferturile UEFA Champions League, 2-8 cu Bayern Munchen. Fundașul catalan a fost primul care a apărut la zona mixtă. „Nu e nici prima, nici a doua, nici a treia dată când ni se întâmplă. E nevoie de o modificare structurală”.

De 69 de ani nu mai pierduse Barcelona la o diferență de 6 goluri. Din aprilie 1951, de la 0-6 cu Espanyol în campionat. Dar acum era în Champions. 2-8!

Gerard Piqué a fost primul care a apărut la zona mixtă după meci. Distrus. „A fost un meci oribil, trăiesc un sentiment îngrozitor, singurul cuvânt e rușine. Nu se poate juca astfel în Europa. Nu e nici prima, nici a doua, nici a treia dată când ni se întâmplă. E teribil și sper că ne va ajuta. Toți trebuie să reflectăm, clubul are nevoie de schimbări, nu vorbesc de antrenor, nici de jucători, nu vreau să arăt pe nimeni cu degetul, e nevoie de o modificare structurală", a declarat fundașul catalan, potrivit Marca.

A adăugat: "Nimeni nu e esențial aici. Mă ofer să plec. Dacă e nevoie de sânge tânăr pentru a schimba această dinamică, eu sunt primul care plec, să las totul, pentru că am atins nivelul cel mai de jos”.

FOTO. Imagini tari de la Barcelona - Bayern Munchen 2-8

+24 FOTO

Citește mai multe știri despre Barcelona - Bayern Munchen: 

Rușine ISTORICĂ pentru Barcelona! A 6-a oară în 4.440 de meciuri când pățește asta

Theodor Jumătate a dat de pământ cu Setien, după umilința catalanilor: „Nu are nicio legătură cu acest club, cu filosofia lui”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
893496014006517
Marian Dinu  •  15 August 2020, 16:02
Postat de vasi1986 pe 15 August 2020, 08:46

Nu pot sa inteleg cum o echipa ca Barcelona, o echipa cu un lot extrem de valoros, poate pierde la asa scor, mi se pare incredibil, cred ca nici fcsb sau Dinamo nu pierdeau la acest scor daca jucau cu Bayern:))

Niciodată, dar niciodată nu poti compara echipa actuala a Barcelonei cu echipe de pluton ca fcsbeaua sau mimamo sau orice alta echipa din România, daca juca Bayern cu orice echipa de la noi cum a jucat aseară le dădeau 20 nu mai puțin, când vor ajunge echipe din România măcar in grupele champions league în viitorul apropiat, nu vb. de trecut atunci poți pretinde ca poate sa joace cu asemenea forte, doar sa joace, indiferent de rezultat, ce sa mai zic de un sfert de champions. Dacă jucam eu în locul lui Messi aseară cred ca, castiga Barca cu 10-8 :)))))), dar nu am jucat, pentru ca nu sunt Messi, și nu voi fi niciodata. :))

873964369793255
Viorel Cristian Stefan  •  15 August 2020, 10:38

Barcelona de aseară aș compara-o cu Ferrari din ultimii ani ai Formulei1: ambele echipe căzute la pământ, făcute cu apă și cu oțet de adversari. În locul oricărui catalan, de-aș fi fost, la sfârșitul meciului cu un asemenea scor aș fi părăsit terenul cu tricoul tras pe față de rușine.

vasi1986
vasi1986  •  15 August 2020, 08:46

Nu pot sa inteleg cum o echipa ca Barcelona, o echipa cu un lot extrem de valoros, poate pierde la asa scor, mi se pare incredibil, cred ca nici fcsb sau Dinamo nu pierdeau la acest scor daca jucau cu Bayern:))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează