INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AS ROMA, 22:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Plan diabolic la Real Madrid: cum vrea campioana Europei să le umilească pe Atletico și Barca într-un singur meci

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 11:04

Real Madrid va debuta în această seară în noul sezon de Champions League. Madrilenii joacă de la ora 22:00 cu AS Roma. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Înaintea primului meci din actualul sezon, Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a avut un mesaj categoric pentru antrenorul Julen Lopetegui. Perez vrea al patrulea trofeu Champions League la rând și să umilească rivalele Atletico Madrid și Barcelona.

"Prioritatea este să câștigăm Liga pe «Wanda Metropolitano» (n.r. stadionul lui Atletico Madrid, care va găzdui finala pe 1 iunie 2019). Dacă va fi în fața Barcelonei, cu atât mai bine", a fost mesajul pe care Florentino Perez i l-a transmis lui Lopetegui, potrivit Mundo Deportivo.

13
trofee a cucerit Real Madrid în Liga Campionilor, record absolut

Citește și: A fost călăul Barcelonei și se așteaptă la o primire de gală la Real Madrid: "Nu sunt un idol, dar sigur voi fi primit cu aplauze" 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Septembrie 2018, 14:23

atentie, peste ambalat !

mariuss72
mariuss72  •  19 Septembrie 2018, 13:10

Planul ala diabolic e doar in mintea voastra, e ceva normal pentru Real sa-si doreasca mereu un nou trofeu, faptul ca se joaca pe stadionul celor de la Atletico e doar o coincidenta. Si e normal sa-si doreasca o finala cu Barcelona, fiind rivalul istoric, si e normal ca toti sa ne dorim asta, deoarece nu a mai fost un El Clasico in finala pina acum. In vocabularul vostru exista doar termenul "umilinta"...peste *** si ambalat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează