INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB 1-4 (3-6 GENERAL)

Plzen - FCSB 1-4 // Becali, euforic după calificarea echipei sale: "Am luat 12 milioane de euro! La 2-1 am început să plâng! Toată lumea să tacă în fața Stelei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 23:06

FCSB a învins-o categoric pe Viktoria Plzen, 4-1, în Cehia, și s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League. Echipa roș-albastră are locul asigurat în grupele Europa League și un cec de 12 milioane de euro.

Gigi Becali a fost euforic după meciul cu Plzen. A spus că Teixeira este cel mai bun stelist și că echipa sa va încasa 12 milioane de euro.

"Mă așteptam să marcăm 2-3 goluri, dar nici așa. Nu mă așteptam la 4 goluri. La 2-1 am început să plâng de bucurie. După aceea am văzut finalul în lacrimi. Dumnezeu și Maica Domnului mi-au dat bucurie, bucurie, bucurie. Sunt transpirat de bucurie!

Se vede că Teixeira este numărul 1 la echipă. Toată lumea să închidă gura în fața Stelei. Ne-am calficat în play-off-ul Champions League. Nu contează cu cine cădem. Contează acum că Dumnezeu, în seara asta, mi-a dat 12 milioane. A zis Dumnezeu «Hai să îți dau 12 milioane de euro. Că știi tu ce trebuie să faci cu ei». El știe ce o să fac. Dacă intru în Champions League pot să iau 40 de milioane. Cred că o să cădem cu ȚSKA Moscova.

Le-am spus jucătorilor, când am fost în cantonament, că sunt de 3 ori mai valoroși și că trebuie să dea 2-3 goluri, dar am dat 4. La golul lui Bălașa am crezut că mingea se duce în afara terenului. 

Ce e mai important? Să te bagi la echipă și să nu te califici sau să te bagi și să te califici?! Tot ce am făcut, ce am spus și cum m-am comportat a dat roade. Dumnezeu mi-a dat cuvânt cu putere multă. Tot ce am făcut a fost o strategie", a spus Becali la TV Sport ro.

Steaua merge în play-off-ul Ligii Campionilor, unde poate evolua împotriva uneia dintre: Sevilla, Napoli, Sporting Lisabona, Liverpool, ȚSKA Moscova. Meciurile se joacă pe 15/16 și 22/23 august. Tragerea la sorți este vineri, de la ora 13, liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
1425838917717550
John Milne  •  03 August 2017, 15:52
Postat de Protopopicescovici Jan pe 03 August 2017, 04:32

Omul este complet nebun ...Dumnezeu mi-a dat Dumnezeu mi-a facut ...dar cine esti ma tuuu ?

Nebunul a facut 12 mil in 1 day . *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  03 August 2017, 14:17

Dar nu in fata Fcsb-ului. Echipa nascuta din ilegalitati si care continua sa faca ilegalitati......din aceasta cauza e Romania un stat de lumea a III-a, nu e capabil sa-si impuna propriile norme de drept.......si cand te gandesti ce blamate au fost CsA Steaua si Cs Dinamo pentru modul, la vremea acea legal, abuziv cum s-au infiintat.....dar nu la fel de pervers cum au fost privatizate sectiile de fotbal pentru a devenii echipe "profesioniste". Felicitari pentru calificare, si atat.....pentru ca respectul se castiga, iar Fcsb in 14 ani nu a demonstrat ca-l merita....

485809194904413
Costel Tudor  •  03 August 2017, 12:57

Ciobanul puscarias *** este *** !!! La el numai banii conteaza ! Omul pt. el este zero , iar asa zisi ziaristi care il promoveaza cu atata inversunare sunt zero barat !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează