INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PLZEN - FCSB, AZI, 21:15, TVR 1, GSP.RO

Plzen - FCSB // Dică are o mare dilemă pentru primul "11". Decide tot Becali?

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 09:00

Cea mai mare dilemă a lui Dică în alcătuirea primului "11" la returul cu Plzen (azi, ora 21:15, TVR 1, GSP.ro, 2-2 în tur) este cine va fi titular în atac.

Alibec e apt de joc, însă ar trebui folosit din primul minut, ţinând cont de randamentul pe care l-a arătat în acest debut de sezon? Mai ales că alternativa se numeşte Gnohere, care a fost printre cei mai buni şi prolifici atât în partidele de verificare, cât şi în cele oficiale.

Alibec mai are un mare dezavantaj: a intrat în dizgraţia patronului, care a şi decis să-i ia banderola după evoluţia foarte proastă şi după gesturile sfidătoare din meciul cu Plzen, de pe Arena Naţională.

Tot Becali ar putea fi salvarea lui Alibec. Patronul susţine în continuare despre Denis că e jucător-cheie şi, foarte probabil, va insista pentru ca el să fie în echipa de start. În schimb, atuurile lui Harlem sunt cifrele din această vară. A marcat de 5 ori, inclusiv în cantonamentul din Olanda, şi nici n-a lipsit de la vreun antrenament în perioada de pregătire, spre deosebire de Alibec, care s-a antrenat separat aproape întregul stagiu. 

Alibec Parametru Gnohere
3 meciuri 4
161  minute 180
0 goluri în oficiale 2
goluri în amicale 3
5,33 media notelor GSP 6,00

Echipele probabile în Plzen - FCSB

clipboard01

2 luni şi 3 săptămâni au trecut de la ultimul gol marcat de Alibec, care a încris în meciul FCSB - CSU Craiova 3-0, din ultima etapă a sezonului precedent

3 zile  au trecut de la ultima reuşită a lui Gnohere, care a marcat tot cu Craiova, duminică seara, pe Arena Naţională

3,30 e cota pe care casele de pariuri o oferă pentru ca Alibec să marcheze azi, aceeaşi cotă şi în dreptul lui Gnohere

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (40)
dase
dase  •  02 August 2017, 12:50

Nu are nici o importantă cu cine joaca in atac daca joaca cu Enache fundaș dreapta si cu Larie fundaș central. Cred ca își freacă cehii mâinile de bucurie cand i-au văzut pe astia doi in echipa de start.Sper din tot sufletul sa ma insel,dar cu cei 2 in teren calificarea e pierdută.

risc_mix
risc_mix  •  02 August 2017, 12:38
Postat de alexbibirica1 pe 02 August 2017, 12:23

gata ba , s-a terminat meciul , puteti sa iesiti din propriul careu ... data urmatoare,bagati si voi juniorii in primul 11

Ce-ai ba nebunule? Delirezi? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  02 August 2017, 12:23
Postat de risc_mix pe 02 August 2017, 12:05

Din partea mea poate sa joace si cu Mache mana-iute in atac.Dar parerea mea este ca ar trebui sa joace cu amandoi.Te duci acolo sa ataci si sa marchezi daca vrei sa te califici.Aaa,daca aveai un rezultat favorabil in tur, era altceva,aveai ce apara si jucai cu un varf pt hartuirea apararii adverse.Dar asa,ce sa aperi?

gata ba , s-a terminat meciul , puteti sa iesiti din propriul careu ... data urmatoare,bagati si voi juniorii in primul 11

Vezi toate comentariile (40)
Comentează