INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - TOTTENHAM, 21:45, PROX, TELEKOM, GSP.RO

Pochettino a dat declarația zilei: "Să vă spun de ce soția mea și a lui Kane sunt geloase" » Ce a spus despre o ofertă de la Barcelona

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2017 11:02

Mauricio Pochettino, managerul lui Tottenham, a negat că ar putea semna cu clubul blaugrana: "E imposibil să fiu antrenorul Barcelonei".

Santiago Bernabeu, conferință de presă. Tottenham urmează să joace cu Real Madrid, azi, de la 21:45, în grupele Champions League, dar jurnaliștii spanioli l-au mai întrebat o dată pe Mauricio Pochettino dacă a negociat vreun moment cu Barcelona în primăvară, după ce Luis Enrique anunțase că nu va mai continua pe Camp Nou.

Argentinianul, 45 de ani, din 2014 la clubul londonez, le-a răspuns: "Întotdeauna încerc să fiu sincer. Nu-mi place să mint. Poate îmi mint uneori soția, dar nu presa. E imposibil să fiu antrenorul Barcelonei din multe motive, nu aș vrea să le aprofundez acum".

În martie trecut, după ce Poch s-a întâlnit într-o cafenea din capitala catalană cu Bartomeu, președintele grupării blaugrana, sud-americanul a dezmințit: ”A fost o coincidență. Îl cunosc de multă vreme pe Bartomeu, copiii noștri învață la aceeași școală. Am vorbit cinci minute. Iată realitatea! Știți foarte bine că am jucat și antrenat la Espanyol, sunt fan al lui Espanyol și iubesc Espanyol. Nu voi pregăti niciodată Barcelona”.

A mai spus atunci încă un lucru elocvent: "Dacă mâine aș fi dat afară de la Tottenham, nu m-aș duce la Arsenal. Ar fi imposibil. Așa e și cu Barcelona".

"Mi-ar plăcea să antrenez la Tottenham vreo 10-15 ani. Aș semna imediat un asemenea contract. Dar patronul sau președintele decide cât timp ești manager" Mauricio Pochettino, manager Tottenham

”Soția mea e geloasă”

În acest sezon, Pochettino a mai făcut o referire amuzantă la soția lui. După victoria din Cipru, 3-0 cu APOEL în Champions League, hat-trick Kane, managerul a dezvăluit: ”Când am învins pe West Ham, am spus că sunt îndrăgostit de Harry Kane și s-au supărat soțiile. Și a mea, și a lui. Sunt geloase”. 

Real Madrid - Tottenham se joacă azi, de la ora 21:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport șI Pro X.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează