INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA 2-2

Polonezii, dezamăgiţi de arbitraj la meciul de aseară: "Am avut ghinion! E regretabil că arbitrul nu ne-a validat un gol"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 15:28

Steaua s-a calificat aseară în grupele Ligii Campionilor pe terenul Legiei Varşovia, după ce a remizat, scor 2-2, iar în turul de la Bucureşti a fost 1-1.

Suporterii polonezi au pus eşecul din această "dublă" pe seama ghinionului, dar au acuzat şi arbitrajul.

"Dacă nu aveam ghinion în primele nouă minute, ar fi fost altceva. Steaua nu a făcut un joc mai bun, dar a avut două ocazii imense la început şi le-a fructificat", a declarat unul dintre susţinătorii Legiei.

"Este regretabil faptul că arbitrul asistent nu a validat primul nostru gol. El a văzut offside la o fază care a fost la limită. Cred că trebuia un instrument de măsură pentru a aprecia cu exactitate dacă a fost sau nu offside", a completat un alt fan al Legiei.

Nici determinarea în joc de care au dat dovadă jucătorii polonezilor nu a fost neglijată de ultraşii leşilor.

"S-au implicat, au avut determinare, a fost o luptă pentru calificare în adevăratul sens al cuvîntului. Au încercat să întoarcă acel 0-2 din startul partidei, însă chiar dacă au reuşit egalarea pe final, noi îi apreciem.

Sper să rămînem la fel şi în grupele Europa League", a încheiat unul dintre suporterii "legionarilor".

Fanii polonezi au afişat şi un banner în care-şi elogiau favoriţii: "Voi sînteţi stăpînii lumii".

(Alin Grigore)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  29 August 2013, 15:58

statistica arata ca Steaua a fost mult mai buna! restul e cancan !

onethatcomes
onethatcomes  •  29 August 2013, 09:38
Postat de ave_biancorossi pe 28 August 2013, 19:14

nu cred ca se poate pune problema ca nu ar fost offside la golul anulat din acest motiv. insa, am impresia ca a fost un fault premergator golului 2, pe faza de recuperare. a mai urmat o pasa si un gol, pe fondul ezitarilor in lant, copilaresti, ale gazdelor. una peste alta, nu arbitrajul este totusi factorul determinant al ratarii calificarii de catre cei de la legia, mai degraba lipsa de atentie in aparare, in primele 10 minute.

Nu stii... Cand vulpea nu ajunge la struguri , spune ca sunt acrii. Daca se calificau, pun pariu ca nu mai ziceau nimic de offside. Polonezii niciodata nu au avut coloana vertebrala. Au asteptat de la altii sa li se dea. Asa au facut si in trecutul istoriei lor. Doar cu determinare nu poti castiga un meci de fotbal. Inteligenta si sangele rece la momentul potrivit, au facut calificarea de marti seara.

onethatcomes
onethatcomes  •  29 August 2013, 09:35
Postat de mixmax pe 28 August 2013, 18:14

de fapt polacii astia milogi spun ca e pacat ca arbtrul a fost corect si nu a furat pt. ei. Penibil!

Nu stii ca polonezii intodeauna au fost saracii de oameni (ma refer la caracter). Intodeauna au cersit. In al doilea razboi mondial, au stat capra la nemti si cand au intrat nemtii in varsovia, polonezii isi strangeau averile si le indesau in fundurile lor sa nu le fure nemtii aurul in loc sa lupte. Asta este natia de polonezi. Auzi, nu a fost offside la ei. S-a vazut clar pe reluare ca a fost. Probabil ei au nevoie de arbitru ca sa castige o partida. Determinare? Da, au avut. Insa cu determinarea nu poti castiga un meci de fotbal. Iti trebuie pe langa asta, inteligenta, sange rece, experienta si profesionalism. Da, au avut o posesie sterila, mai mult mingii aruncate la gramada, cornere

Vezi toate comentariile (36)
Comentează