INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PORTO - ROMA 3-1 (DUPĂ PRELUNGIRI)

PORTO - ROMA // FOTO Cuneyt Cakir n-a dictat penalty la ultima acțiune! Italienii contestă decizia luată cu ajutorul VAR

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 00:41

FC Porto a trecut de AS Roma cu 3-1 după prelungiri, 2-1 în timpul regulamentar. Penalty-ul decisiv a fost dictat după ce Cuneyt Cakir a consultat sistemul VAR. Turcul a luat o decizie controversată la ultima acțiune a jocului. 

Cuneyt Cakir a avut un meci infernal. Durități, proteste, meleuri, exact ce nu și-ar dori un arbitru. Apogeul a fost atins în ultimele 5 minute al reprizei secunde de prelungiri. Cakir a dictat penalty pentru Porto în minutul 117, la o ținere a lui Florenzi, după consultarea VAR. Romanii au contestat decizia, sugerând că Fernando, adversarul doborât, ar fi fost în ofsaid în momentul pasei.

La ultima acțiune a partidei, Cakir a mers din nou la sistemul de arbitraj video. Zaniolo, puștiul teribil al Romei, a căzut în careu după un contact cu Marega. Atacantul portughezilor l-a atins peste gleznă în momentul alergării, dar arbitrul turc a decis că nu este suficient a acorda penalty. Un gol i-ar fi fost suficient Romei pentru a merge în sferturi.

Vezi și: 

VIDEO+FOTO » ULUITOR! United se califică după un penalty acordat de VAR în prelungiri! » Porto - Roma, decis tot după consultarea VAR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  07 Martie 2019, 10:44
Postat de martinpen pe 07 Martie 2019, 07:17

Sa inteleaga si presa noastra si specialistii de la tv, ca un penalty nu se acorda cand il atingi inofensiv pe adversar... E nevoie de un pic de violenta ca sa acorzi penalty.

nu este deloc nevoie de violenta pentru a se acorda penalty....de exemplu daca un jucator se impiedica si il loveste peste picior din greseala pe jucatorul cu mingea la picior se acorda penalty pentru imprudenta...

costi_77
costi_77  •  07 Martie 2019, 09:02

Penalty clar prin imprudenta. Imprudente au fost in ambele meciuri de aseara si s-a dat penalty. Nici trasul de tricoul de la Porto nu a fost destul de violent si nici nu schimba faza dar s-a dat penalty. Gresela este greseala doar subiectivismul uman face diferenta.

coriolanus
coriolanus  •  07 Martie 2019, 08:57
Postat de martinpen pe 07 Martie 2019, 07:17

Sa inteleaga si presa noastra si specialistii de la tv, ca un penalty nu se acorda cand il atingi inofensiv pe adversar... E nevoie de un pic de violenta ca sa acorzi penalty.

Prostalaule.. Tu te-ai nascut in offside..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează