INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - AS ROMA, MIERCURI, 22:00

PORTO - ROMA // Gazzetta anunță: Paolo Sousa i-ar putea lua locul lui Eusebio Di Francesco pe banca Romei

Eusebio Di Francesco ar putea să fie înlăturat de la AS Roma // FOTO: Guliver/Getty Images
Eusebio Di Francesco ar putea să fie înlăturat de la AS Roma // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2019 12:13

Eusebio Di Francesco, antrenorul lui AS Roma, învins în derby-ul cu Lazio, 0-3, e în mare pericol să fie demis. Tehnicianul portughez Paolo Sousa va fi în tribună la returul cu FC Porto din Liga Campionilor (în tur 2-1 pentru Roma) şi a refuzat oferta de la Bordeaux, aşteptând revenirea în Serie A.

Roma riscă să-l piardă pe Eusebio Di Francesco dacă va rata calificarea în "sferturile" Ligii. După umilinţa în derbyul cu Lazio, 0-3, antrenorul a primit ultimatum din partea conducerii: trece de Porto sau pleacă!

Italienii ştiu şi cine l-ar putea înlocui. Paulo Sousa, care a refuzat oferta de la Bordeaux, va fi miercuri seară în tribună pe "do Dragao". "Portughezul e favorit, deşi în vestiar nu toţi jucătorii giallorossi sunt entuziaşti de venirea lui. L-ar prefera pe Donadoni sau Panucci şi mutarea depinde şi de viitorul lui Monchi", scrie Gazzetta dello Sport.

Miza pe Džeko şi Zaniolo

Sousa e liber de contract de cinci luni, după despărţirea de Tianjin Quanjian, şi ţinteşte o revenire în Serie A, prima oară pregătind-o pe Fiorentina doi ani (2015-2017).

Eusebio Di Francesco a mai fost ameninţat cu demiterea, chiar în acest sezon, şi speră să fie salvat încă o dată de echipă.

"Îşi pune nădejdea în Džeko şi Zaniolo, gigantul şi copilul. Bosniacul a fost în 2018 golgheterul Ligii, la egalitate cu Lewandowski. Nicolò a reuşit în tur ambele goluri, dar de când mama lui a devenit faimoasă pe net parc-a uitat să mai înscrie", dezvăluie cotidianul roz.

"Meciul are o valoare simbolică pentru căpitanul De Rossi, care, neavând şanse la titlu, pariază tot pe Ligă". 

5 goluria marcat Zaniolo în acest sezon la Roma, trei în Serie A şi două în Ligă. Džeko a reuşit zece în Ligă în întreg anul 2018

15.000.000 €este potul minim pe care giallorossii îl pierd dacă n-o elimină pe Porto, fără a considera cota de market-pool

Vezi și: Tensiune la Manchester United! Pogba și Lukaku, aproape de bătaie în vestiar: ce i-a reproșat belgianul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează