INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Precedent periculos » Se încheie era extraterestră? Tot un 0-4 a însemnat sfîrşitul Barcelonei lui Cruyff

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2013 10:37

Barcelona lui Messi a fost învinsă categoric la Munchen, scor 0-4, iar presa spaniolă a amintit astăzi de eşecul "dream team-ului" lui Johan Cruyff.

Acum 19 ani, pe 18 mai 1994, catalanii erau învinşi categoric în finala Ligii Campionilor de Milanul lui Capello, tot cu acelaşi scor de aseară, 0-4. O "dublă" a lui Massaro şi golurile lui Savicevici şi Desailly au decis atunci finala. Barcelona a cîştigat titlul în Primera Division atunci, la fel cum probabil se va întîmpla şi în acest an.

Chiar dacă olandezul a continuat pe banca Barcelonei, preşedintele de atunci Jose Luis Nunez l-a demis după aproape doi ani, încheind astfel şi "Dream Team-ul". Catalanii au avut apoi o perioadă mai slabă în plan internaţional.

Acum, Guardiola a făcut din Barcelona cea mai bună echipă din lume, aducînd pe Camp Nou şi două Ligi ale Campionilor, dar spaniolii se tem că tot după un 0-4 se poate încheia era extraterestră.

Aşa se va întîmpla sau Barcelona îşi va reveni?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
nter
nter  •  24 Aprilie 2013, 18:43

N-as face atata caz. A pierdut si in optimi 0-2 si apoi a batut 4-0. N-o sa intoarca calificarea cu Bayern dar nu m-ar mira sa-i invinga. Clar trece printr-o perioada putin mai inconstanta, clar Vilanova nu e Guardiola dar n-as zice ca vine marele sfarsit. Asta o sa aflam sezonul viitor.

andrei_30
andrei_30  •  24 Aprilie 2013, 16:39
Postat de gigel3 pe 24 Aprilie 2013, 16:09

Cu Chelsea este adevarat ca au pierdut printr-un ghinion teribil, dar cu Inter nu. Inter a controlat in totalitate acel joc, Bayern nedand in nicio secunda senzatia ca putea castiga acel joc ( sau poate mi s-a parut mie).

Da, dar la drept vorbind echipa momentului in Europa de vreo 4 ani e Bayern, ghinionul lor e ca n-au luat trofeul dar sa joci trei finale in 4 ani spune multe nu?

samartinean
samartinean  •  24 Aprilie 2013, 16:22
Postat de thumbzilla.. pe 24 Aprilie 2013, 11:59

sa nu uitam ca numai ghinionul a facut ca bayern sa piarda finala de anul trecut.si chiar pe cea din 2010 contra interului tot din nesansa au pierdut-o.dar ghinionul nu poate dura la nesfarsit,si se pare ca anul asta este anul lui fc bayern ::)))

Sincer as zice ca nu este anul lui Bayern.....nu de alta dar sunt fan Real :P.....acuma sa fim seriosi, singura sansa o are Real daca este CR7 intr-o forma buna....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează