INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ CU BAYERN, ROMA ŞI BASEL ÎN GRUPĂ

Presa elveţiană: "CFR este necunoscuta grupei"

cadu
cadu

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Cotidianul elveţian Tages Anzeiger a scris că singura necunoscută a grupei E a Ligii Campionilor, unde au fost repartizate şi FC Basel, AS Roma şi Bayern Munchen, este campioana României, CFR Cluj.

 

"FC Basel va avea două meciuri pe teren propriu foarte interesante economic, cu Bayern şi AS Roma. Basel e într-o grupă de calibru. Singura necunoscută este campioana României, CFR Cluj, echipa din Transilvania fiind pregătită de italianul Andrea Mandorlini", a notat TA.

"Grupă de vis pentru Basel. Aşa cum au dorit oficialii clubului, mai ales antrenorul Thorsten Fink, care a jucat în trecut acolo, Bayern e în grupă cu Basel. Echipa elveţiană va avea alte două nuci tari de trecut: AS Roma şi mai puţin cunoscuta CFR Cluj", a scris cotidianul Blick.

Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
flafy
flafy  •  26 August 2010, 23:57

mwouie steaua si bagamias pul@ in cenzura voastra! muuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiieeeee

flafy
flafy  •  26 August 2010, 23:56

mu!e steaua!!!

flafy
flafy  •  26 August 2010, 23:54

i-auzi ca fc basel e cunoscuta nu? vai de capul ei ca e ciuca batailor in fiecar an in CL d-aia e cunoscuta sper s-o bata CFR cat despre fanii stelisti nu stiti decat sa injurati celelalte echipe yo tin cu CFR in CL si sper sa faca cat mai multe puncte voi nu sunteti romani sunteti vai de capul vostru cei mai urati fani sclavii lui becali! deaia urasc steaua ceilalti suporteri se sustin intre ei si isi vor binele unul altuia in cupele europene pe cand fanii stelisti sunt numai pt ei! mu!e steaua

Vezi toate comentariile (11)
Comentează