INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRAGEREA LA SORȚI A "OPTIMILOR" LIGII

Presa italiană e speriată de tragerea la sorți din "optimile" Ligii: "Nu putea fi mai rău de atît"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 14:47

Presa italiană nu vede cu ochi buni faptul că AS Roma a picat cu Real Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Italienii consideră că tragerea la sorți a fost extrem de grea și pentru Juventus a dat peste unul dintre cei mai grei adversari, Bayern Munchen.

Gazzetta dello Sport e pesimistă după aflarea adversarilor echipelor italienești din Ligă: "Nu putea fi mai rău de atît. Drumul spre finala de la Milano e și mai dificil acum."

Nici presa din Anglia nu e mai liniștită, catalogînd drept un coșmar pentru Wenger să întîlnească din nou Barcelona. Arsenal are o singură victorie în ultimele 7 partide contra catalanilor în Ligă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  14 Decembrie 2015, 16:17

Dacă joacă ca și cu Bate ... îi mănâncă de vii spaniolii ... Oricum , Roma e cea mai slabă echipă din optimi ... Gent e echipă pe lângă macaronari ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează