INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI TEL AVIV - RB SALZBURG

Probleme mari la Maccabi! Șapte jucători bolnavi de coronavirus. Meciul de Ligă e dat peste cap

Probleme mari la Maccabi! Șapte jucători bolnavi de coronavirus
Probleme mari la Maccabi! Șapte jucători bolnavi de coronavirus

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 13:36 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 18:28

Maccabi are 7 jucători infectați cu Covid-19 înaintea meciului de maine din Liga Campionilor, cu Red Bull Salzburg. Echipa din Tel Aviv va face și mâine dimineață un test pentru COVID-19. Dacă nu va avea 13 jucători, va pierde cu 0-3 la masa verde turul cu echipa austriacă.

Pentru Maccabi Tel Aviv, play-off-ul Ligii era oricum foarte dificil, în fața puternicei echipe austriece Red Bull Salzburg. Acum, grupele Champions devin o țintă imposibilă. Nici nu e sigur că se va mai disputa prima manșă. Coronavirusul a decimat campioana Israelului. Rezultatele testelor făcute în week-end i-au răsturnat planurile antrenorului Giorgos Donis. Șase jucători importanți au ieșit pozitivi: Dor Peretz, Enric Saborit, Nick Blackman, Yonatan Cohen, Avi Rikan și Daniel Peretz. Pe lângă Dan Glazer, și el infectat înainte. Nu doar lotul a fost afectat. Alți șapte oficiali și membri ai staffului sunt bolnavi la Tel Aviv.

Donis nu a mai putut pregăti normal echipa, iar mâine, în ziua meciului, testele pentru COVID-19 vor fi repetate. Dacă nu avea minimum 13 oameni, inclusiv un portar, Maccabi nu va putea intra pe teren. În plus, și Ministerul Israelian al Sănătății trebuie să accepte derularea acestei partide. În caz contrar, va pierde cu 0-3 la masa verde turul cu Salzburg.

Citește și alte știri despre Liga Campionilor: 

Cum arată play-off-ul Ligii Campionilor: Nicolae Stanciu, șansă mare să prindă din nou grupele

Igor Surkis, patronul formației lui Mircea Lucescu, a anunțat obiectivul în direct: „Este timpul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează