INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAYERN 0-1

PSG - BAYERN 0-1. Eroul Coman, crescut chiar la academia francezilor: „E trist pentru Paris” + Ce i-a spus Coutinho lui Neymar după meci

Bayern Munchen a învins-o pe PSG, scor 1-0, și a câștigat trofeul Ligii Campionilor. Jucătorii bavarezi au savurat din plin victoria. +9   FOTO
Bayern Munchen a învins-o pe PSG, scor 1-0, și a câștigat trofeul Ligii Campionilor. Jucătorii bavarezi au savurat din plin victoria.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2020 23:40 / Actualizat luni, 24 august 2020 00:59

Bayern Munchen a învins-o pe PSG, scor 1-0, și a câștigat trofeul Ligii Campionilor. Jucătorii bavarezi au savurat din plin victoria.

„Câștigarea acestui trofeu e cel mai bun lucru care putea să ni se întâmple. Am muncit incredibil de mult, iar în final am primit răsplata, am devenit cea mai bună echipă din Europa. PSG a venit aici cu aceeași dorință pe care am avut-o și noi. Știam că nu va fi ușor, dar am reușit. Am fost și norocoși în anumite momente, au avut șanse de a marca. 

Kingsley Coman ne-a ajutat foarte mult. A luat o acțiune pe cont propriu. Pentru el, să marcheze după ce a suferit din nou o accidentare a fost incredibil”, a declarat Serge Gnabry după meci. 

Este extraordinar, o bucurie imensă. E trist pentru PSG, au avut un parcurs reușit. Trebuie să respectăm ce au făcut în acest sezon. Noi am încercat să punem presiune astăzi, dar ne-au pedepsit pe contraatacuri. Din fericire nu am primit gol. A fost o finală mare!
- Kingsley Coman, autorul golului câștigător

+5 FOTO

„Am meritat acest trofeu. O finală se decide la detalii, asta ne-a făcut pe noi campioni. Pentru mine e un sentiment special, nu îl pot exprima în cuvinte. I-am spus lui Neymar că e un jucător grozav și că trebuie să lupte în continuare pentru astfel de momente”
- Coutinho, mijlocaș Bayern

Citește și alte știri despre PSG - Bayern: 

PSG - BAYERN. FOTO Moment superb în finala Ligii Campionilor! Cum s-a încheiat un meleu din startul reprizei secunde

PSG - BAYERN. VIDEO Neymar, show total în drumul spre vestiare! Imagini demențiale cu starul brazilian

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  24 August 2020, 01:35

Bla, bla, bla....in sinea lui gandea...CIUDA, CIUDA !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează