INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAYERN

PSG - BAYERN 0-1. FOTO Moment istoric pentru Bayern: cum a arătat decernarea trofeului în fața unui stadion gol

Bayern Munchen a învins-o pe PSG, scor 1-0, și a câștigat trofeul Ligii Campionilor. Bavarezii au ajuns la 6 distincții în cea mai galonată competiție la nivel de cluburi. +9   FOTO
Bayern Munchen a învins-o pe PSG, scor 1-0, și a câștigat trofeul Ligii Campionilor. Bavarezii au ajuns la 6 distincții în cea mai galonată competiție la nivel de cluburi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2020 23:40 / Actualizat luni, 24 august 2020 00:26

Bayern Munchen a învins-o pe PSG, scor 1-0, și a câștigat trofeul Ligii Campionilor. Bavarezii au ajuns la 6 succese în cea mai galonată competiție la nivel de cluburi. 

Bayern Munchen a egalat-o pe Liverpool, cu 6 trofee UEFA Champions League. Doar Real Madrid, 13, și AC Milan, 7, sunt mai titrate. Trofeul din acest sezon este unul special. Competiția s-a disputat într-un format special, influențată de coronavirus. Bayern a dovedit însă că se poate adapta oricărei situații și a terminat competiția cu victorii pe linie, prima echipă din istorie care reușește această performanță. 

+5 FOTO

Bucuria din momentul decernării trofeului a fost la fel de mare, chiar dacă totul s-a petrecut în fața unui stadion gol. Petrecerea se mută acum acasă, în Germania, pe străzile din Munchen. 

Citește și alte știri despre PSG - Bayern: 

PSG - BAYERN. FOTO Moment superb în finala Ligii Campionilor! Cum s-a încheiat un meleu din startul reprizei secunde

PSG - BAYERN. VIDEO Neymar, show total în drumul spre vestiare! Imagini demențiale cu starul brazilian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  24 August 2020, 15:14

Priviti fetele jucatorilor!Ele nu exprima bucuria gloriei sportive(si asta nu de azi ,de ieri) ci bucuria milioanelor de euro pe care i-au castigat! Fotbalul nu mai e un spot, nu mai e un mod de relaxare, E O AFACERE DE FOARTE MULTE ORI DUBIOASA!

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  24 August 2020, 06:31

Cea mai trista festivitate a foat când FC Fcsb a câștigat cupa României iar alte echipe au fost Efectiv abuzate pentru ca FC Fcsb sa câștige acest trofeu

bazinga
bazinga  •  24 August 2020, 00:35

Fotbalul fara spectatori este ceva sinistru, dureros, groaznic !Bucuria jucatorilor, desi reala, este estompata de faptul ca ei doar se bucura...intre ei !Unde sunt spectatorii in delir, fanii echipei castigatoare,streaguri si banere in tribuna, spectatori veseli si incantati de jucatorii echipei proprii, sau cei cu ochii in lacrimi ai celei invinse ?Trist, infiorator cum aceasta bucurie a fotbalului a fost ciuntita, mutilata de acest blestemat virus ! Bayern a meritat sa castige, incontestabil, dar ce pacat de aceasta atmosfera deprimanta !Unde s-a dus bucuria fotbalului ?Cand va reveni ? Pacat, mare pacat, dar acestea sunt vremurile oribile, sinistre pe care le traim !Totul este un surogat, o pacaleala, un inlocuitor de ceva adevarat ! Acesta nu este fotbalul adevarat pe care il vrem si ni-l dorim !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează