INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FRANȚA

Bomba mercato! PSG ia un star al Barcelonei în acest weekend. Îi achită clauza de reziliere!

Ousmane Dembele (24 de ani) își va încheia înțelegerea cu FC Barcelona în această vară și nu vrea să continue la clubul catalan. PSG a profitat imediat și a ajuns deja la un acord cu mijlocașul francez.
Ousmane Dembele (24 de ani) își va încheia înțelegerea cu FC Barcelona în această vară și nu vrea să continue la clubul catalan. PSG a profitat imediat și a ajuns deja la un acord cu mijlocașul francez.

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 17:07 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 01:28

Așteptând o rezolvare în dosarul „Kylian Mbappe”, Paris Saint-Germain îl cumpără pe Ousmane Dembele de la Barcelona. Până luni, clauza de reziliere e de 50 de milioane de euro și campioana Franței vrea să o achite imediat.

În plină criză „Mbappe", Paris Saint-Germain vrea să dea o lovitură de proporții pe piața transferurilor. Să-l ia pe Ousmane Dembele de la Barcelona, anunță RMC Sport!

Florin Tănase ar fi ajuns la un acord cu noua echipă: „E un transfer bun”
MERCATO
Florin Tănase ar fi ajuns la un acord cu noua echipă: „E un transfer bun”

Ousmane Dembele, de la 135 la 50 de milioane de euro

Așteptând o decizie în cazul lui Kylian Mbappe, președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, negociază deja cu jucătorul Barcei. Internaționalul francez, 26 de ani, cumpărat de clubul catalan în 2017 de la Borussia Dortmund, pentru 135 de milioane de euro, mai are contract pe Camp Nou. Totuși, în acel contract există o clauză de reziliere mică față de prețurile care se vehiculează astăzi în mercato. 50 de milioane de euro. 

Parizienii îl pot achiziționa cu 50 de milioane numai dacă achită această sumă până pe 31 iulie. Acela este termenul limită. Odată începută luna august, clauza se dublează, devine 100 de milioane!

Trio cu Ousmane Dembele și Kylian Mbappe extreme la PSG?

Potrivit RMC, Al-Khelaifi este foarte aproape de un acord cu Dembele (apreciat de antrenorul Luis Enrique), căruia i-a propus un contract pe cinci sezoane, până în 2028. Ar mai fi doar câteva detalii de reglat și afacerea se va încheia în acest weekend.

Jurnaliștii francezi susțin că dosarul „Dembele" nu are nicio legătură cu Kylian Mbappe. Și, într-un scenariu ideal, Ousmane și Kylian ar fi extreme într-un trio ofensiv care așteaptă un vârf de forță, de ales între Harry Kane (Tottenham), Victor Osimhen (Napoli) și Rasmus Hojlund (Atalanta). Caz în care Neymar ar rămâne în afara echipei și ar ajunge pe lista transferurilor.

Pleacă Kylian Mbappe, rămâne Neymar aripă stânga

Dacă Mbappe se transferă până la urmă la Real Madrid, mișcare previzibilă pentru august, Neymar ar continua pe banda stângă a atacului roș-albastru.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

Galatasaray a avut ofertă de 15 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan, dar a ignorat-o

Ionuț Radu îi cere ajutorul lui Alex Dobre, fost la Bournemuth: „Îl voi suna pentru a afla fiecare detaliu despre club”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mishu_74
mishu_74  •  29 Iulie 2023, 00:00

pe mine ma distreaza cum puneti botul la absolut tot ce se vehiculeaza pe net in ziua de azi. fara sa verificati absolut nicio stire si fara sa mai ganditi cu creierul vostru din cap...adica vine Lucho la PSG, vorbeste cu Neymar, cu care a castigat CL la Barca, decide ca se bazeaza pe el, dar voi il dati plecat iarasi ca se pare ca l-ar putea cumpara pe Dembele si va apucati de scenarii. ba, stai, daca pleaca Mbappé la Real, o sa continue de fapt cu Neymar, extrema stanga. pai nu era plecat in primul scenariu? io in locul vostru, m-as axa pe scenariu de film si as lasa cat colo stirile sportive...wait, s-ar putea sa nu aveti succes nici acolo.

farul_campioana
farul_campioana  •  28 Iulie 2023, 22:14

E o mega teapa, nu o lovitura. :)))

brujo
brujo  •  28 Iulie 2023, 22:06

Ce bomba ... asta a jucat la Dortmund si cam atat. Mare transfer, mare bomba ... :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează