INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

VIDEO Incident cu Sergio Ramos, după a 3-a înfrângere consecutivă pentru PSG! » Nervi la campioana Franței: n-a mai pățit așa ceva de 12 ani

Sergio Ramos în tricoul lui PSG, foto: Guliver/gettyimages
Sergio Ramos în tricoul lui PSG, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 13:05 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 13:40

Campioana Franței, PSG, a cedat și în Liga Campionilor, 0-1 cu Bayern, după ce pierduse „afară” cu Marseille în Cupă și Monaco în Ligue 1. „Bayern ne-a luat mingea, dar nu există scuze de găsit”, a spus antrenorul parizian.

Revanșa după finala Ligii din 2020 a fost pierdută tot de PSG, cu același scor ca la Lisabona, și același marcator, Coman. Eșecul de pe „Parc des Princes" reprezintă al treilea K.O. la rând pentru campioana Franței în toate competițile, contraperformanță consemnată ultima oară în 2011, când clubul abia fusese preluat de șeicii qatarieni și antrenor era Antoine Kombouaré!

Se face moftul lui Becali! Schimbare importantă în primul 11 la FCSB pentru un om-cheie
FCSB
Se face moftul lui Becali! Schimbare importantă în primul 11 la FCSB pentru un om-cheie

5 eșecuri în 2023 pentru PSG!

Criza de joc și de rezultate se reflectă în eșecul cu Bayern (0-1). Deja e al cincilea în 2023 din 11 partide disputate, mai multe decât a înregistrat în întreg anul trecut în 46 de jocuri. Lens, Rennes, Marseille, Monaco și, acum, bavarezii au învins trupa lui Cristophe Galtier, cu mențiunea că înfrângerea de marți e prima acasă de la 1-2 cu Man. City, tot în Ligă, pe 28 aprilie 2021.

Două goluri anulate pentru PSG

A fost și prima oară după aproape doi ani în care PSG nu poate marca pe teren propriu. În ultimele 33 de întâlniri, a mai rămas pe sec numai cu Bayern (a fost tot 0-1, gol Choupo-Moting), în turul „sferturilor" Ligii (în retur, 3-2). De înscris a înscris Mbappé (intrat în repriza secundă) de două ori, dar golurile i-au fost anulate pentru ofsaid.

La finalul meciului, Sergio Ramos a bruscat un fotoreporter, care s-a lipit de el în încercarea de a prinde cele mai bune cadre. 

Kylian Mbappe: „Suntem favoriți"

„Ne-au surprins că ne-au dominat așa, pentru că nu suntem obișnuiți. După pauză, am dovedit că putem juca și altfel și să ne creăm ocazii. În fond nu este decât un gol diferență și tot PSG rămâne favorită la calificare. A fost frustrant să nu intru de la început, dar mai e returul și vom fi mai periculoși", promite Kylian, revenit după accidentarea la coapsa stângă. 

Și Galtier a admis că „Bayern ne-a luat mingea și a pus presiune pe noi. Nu există scuze de găsit, meritau să înscrie, dar sper ca la München să fim mai proaspeți și mai incisivi".

Citește și: 

Gafa supremă a comentatorilor americani la adresa ucraineanului din Ligue 1: „Să vă fie rușine pentru ceea ce ați spus pe post!”

Ultrașii lui Bayern Munchen, protest vulgar împotriva miliardarilor de la PSG: „70 de euro? N-am ajuns încă să fim Neymar”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
joscenzura
joscenzura  •  15 Februarie 2023, 18:13

Cu Neymar si Messi nu castiga nimic

enigmaticul
enigmaticul  •  15 Februarie 2023, 16:41

Da, Muppet a zis bine, ”suntem favoriți”, dar la ratarea calificării!! El săracul visează că o să câștige la Bayern, dar aste sunt doar vise. În cel mai fericit caz, poate face un egal, dar nici așa nu prea cred.

gazistu
gazistu  •  15 Februarie 2023, 14:12

ii bate si la Munchen. Pacat ca PSG erau favoritii mei, pt trofeul de anu asta la Ch.L

Vezi toate comentariile (6)
Comentează