INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - NEWCASTLE 1-1

Reacție nervoasă a unei legende după penalty-ul primit de PSG: „Ce c***t!”

FOTO: Imago +8   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 08:11 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 09:08

Alan Shearer, legenda lui Newcastle, a avut o reacție dură după penalty-ul controversat dictat în PSG - Newcastle 1-1. 

PSG s-a salvat în minutele de prelungire ale meciului cu Newcastle, după ce arbitrul Simon Marciniak la o fază care a născut multe comentarii. După meci, Alan Shearer, fost atacant la Newcastle și la naționala Angliei, a postat mai multe mesaje în care critica vehement decizia. 

Alan Shearer, nervos după penalty-ul dictat în PSG - Newcastle

 „Ce căcat! Fiecare jucător a luptat superb în această deplasare. Performanța lor nu ar fi trebuit să fie stricată de o decizie dezgustătoare! Felicitări, Newcastle!”, a scris Shearer pe platforma X. 

Și Michael Owen s-a arătat dezamăgit de finalul meciului și de decizia arbitrului: „E dureros pentru Newcastle. A jucat așa de bine. Nici într-un milion de ani nu se poate dicta penalty la acea fază. Suntem mai departe ca niciodată de a avea constanță în ceea ce privește regula hențului”. 

Ce s-a întâmplat la faza penalty-ului primit de PSG în meciul cu Newcastle

La ultima fază, într-un moment în care șansele de calificare în optimi erau minime PSG a primit penalty. Dembele a încercat să dea o minge pe lângă Livramento, balonul l-a lovit în piept și apoi în braț pe fundașul lateral. 

+4 FOTO

Arbitrul Simon Marciniak n-a acordat penalty, în ciuda protestelor jucătorilor francezi. Tomasz Kwiatkowski, arbitrul VAR, l-a chemat pe „central” să revadă faza la monitor, iar decizia finală a fost penalty pentru PSGMbappe a înscris și a obținut un punct crucial pentru PSG. 

Citește și:

Istvan Kovacs, sub presiune la Milan - Dortmund! A acordat două penalty-uri în doar 5 minute

Jannik Sinner, primire de vis la AC Milan - Borussia Dortmund după câștigarea Cupei Davis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bogat
bogat  •  29 Noiembrie 2023, 11:37

Clar ca nu se da penalty la asa ceva e total aiurea. Insa sunt convins ca toti specialistii romani ar fi spus ca e penalty fara dubii pentru ca jucatorul nu trebuia sa aiba mana intinsa in joc. S-a intamplat de atatea ori in Liga 1 incat nu mai e nevoie de exemple. Cam asta e diferenta intre unii care au cultura fotbalului de peste o suta de ani si altii care il joaca pe internet.

username_2
username_2  •  29 Noiembrie 2023, 09:36

ce *** de l***j vulgar la onorabilii gesepiști, cum promovează gesepiștii limbaju de *** numa pt un *** de click în plus...și cu tot limbaju de *** n-aveți nici un comentariu la articolu ăsta, autorul ar trebui dat afară, e prost de bubuie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează