INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FRANȚA

Făcut! PSG a activat clauza de reziliere a lui Ousmane Dembele! » După șase ani, îi mai „fură” un superjucător Barcelonei

PSG a activat clauza de reziliere a lui Ousmane Dembele. Foto: Imago Images
PSG a activat clauza de reziliere a lui Ousmane Dembele. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 14:21 / Actualizat marti, 01 august 2023 14:50

E decis: Ousmane Dembele (26 de ani) va fi jucătorul lui PSG în 2023-2024. La fel ca în cazul Neymar (31), cumpărat în 2017, clubul parizian lasă campioana Spaniei fără o piesă importantă în angrenajul blaugrana.

În vara lui 2017, a fost mare scandal în jurul transferului lui Neymar. Brazilianul era considerat netransferabil de Barcelona, dar avea o clauză de reziliere. Clubul catalan a sperat că suma uriașă, 222 de milioane de euro, va speria orice doritor. PSG a acționat rapid, a achitat totul și atacantul atacantul paulista a ajuns pe Parc des Princes pe 3 august 2017. Actualul contract expiră în 2025.

Budescu, OUT de la Petrolul: contractul va fi reziliat azi!
Petrolul
Budescu, OUT de la Petrolul: contractul va fi reziliat azi!

50 de milioane imediat sau o sumă mai mare în tranșe pentru Ousmane Dembele

Șase ani mai târziu, la fel se întâmplă și în cazul lui Ousmane Dembele. Până luni la miezul nopții, atacantul în vârstă de 26 de ani avea 50 de milioane de euro clauză de eliberare. De la 1 august, s-ar fi dublat, 100 de milioane. Însă parizienii au acționat înaintea termenului limită.

Potrivit L'Equipe și RMC Sport, PSG a activat luni clauza și lucrurile s-au limpezit. Dembele va fi jucătorul campioanei Franței în 2023-2024. Doar modalitatea de plată poate fi diferită.

Cluburile negociază momentan pentru a stabili detaliile financiare. Dacă se va respecta clauza, roș-albaștrii vor trebui să achite imediat 50 de milioane. Este posibil însă ca francezii să plătească o sumă superioară celor 50 de milioane, dar împărțită în mai multe tranșe.

Ousmane Dembele va fi prezentat la Paris în această săptămână

Aflat în turneul din Statele Unite cu Barcelona, Dembele a călătorit cu echipa blaugrana la Las Vegas. Totuși, conform presei catalane, nu va juca miercuri în amicalul cu AC Milan. Va fi doar spectator.

Cumpărat cu 135 de milioane în 2017, de la Borussia Dortmund, Ousmane părăsește Barcelona pentru minimum 50 de milioane. În această săptămână, internaționalul francez (37 de selecții, 4 goluri) va fi prezentat la Paris.

PSG speră să rezolve și dilema vârfului. Tratează cu Frankfurt pentru Randal Kolo Muani (24 de ani). Eintracht cere 80 de milioane în schimbul golgheterului Bundesligii (23).

Citește și:

Becali, dispus să vândă doi fotbaliști importanți cu 4 milioane de euro

A plecat de la Rapid și negociază cu altă echipă din Superligă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
rav410wrc
rav410wrc  •  01 August 2023, 15:53

Asta da "hotie", pe 50M !! :)))

ovidiuvalea
ovidiuvalea  •  01 August 2023, 15:02

Mare scofala ...un fotbalist de piață!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează