INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - UNITED 1-3

PSG - UNITED 1-3 // Ole Gunnar Solskjær sfidează imposibilul: susținut de Sir Alex, norvegianul rămâne pe bancă și din vară! „Nicio clipă n-am încetat să credem”

Legendele Eric Cantona, Sir Alex Ferguson și Ole Gunaar Solskjaer, în vestiar, după victoria cu PSG
Legendele Eric Cantona, Sir Alex Ferguson și Ole Gunaar Solskjaer, în vestiar, după victoria cu PSG

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2019 12:34

Ole Gunnar Solskjær a sfidat imposibilul. Fără zece jucători, accidentați sau suspendați, United s-a calificat după victoria entuziasmantă cu PSG, 3-1. Susținut de Sir Alex Ferguson, norvegianul va rămâne managerul ”diavolilor”. 

El este omul aventurilor imposibile. Cumva, Ole Gunnar Solskjær, acest norvegian supranumit "Asasinul cu chip de copil", întotdeauna triumfă când nimeni nu se mai așteaptă.

Pe 26 mai 1999, nordicul l-a făcut fericit pe Alex Ferguson. Intrat în minutul 81 pe "Camp Nou", a înscris golul victoriei în ultimele clipe ale finalei Ligii. 2-1 cu Bayern! Manchester a întors atunci meciul cu două goluri în prelungiri.

Sir Alex, King Eric și Ole. Toți fericiți

Astăzi, după prima performanță a lui Solskjær ca antrenor, Sir Alex e la fel de fericit. A coborât din lojă și, avându-l alături pe Eric Cantona, alt Red Devil de legendă, l-a îmbrățișat în vestiar pe fostul lui jucător. Și ce bine se simțea Ole! Avea de ce.

Într-un meci început de la 0-2, fără zece nume importante, United fiind decimată de accidentări și cu Pogba suspendat (Bailly a suferit și el o leziune musculară miercuri), Solskjær a câștigat.

"Avem un munte de escaladat, dar acceptăm provocarea. Vreau o partidă cu multe goluri, prefer un succes cu 4-2 decât să trag de un 2-0 pentru prelungiri", anunța el înainte să pășească în "Parc des Princes". N-a fost 4-2, doar 3-1, suficient pentru calificarea în "sferturi".

Solskjær Va rămâne

"Nicio clipă n-am încetat să credem. Suntem Manchester United! Iar aspectul mental e esențial în fotbal. A fost o seară incredibilă", afirmă Ole.

Nu a uitat să vorbească de Ferguson: "Sir Alex era foarte mândru. Asta mi-a zis". Cu un asemenea sprijin, Solskjær va rămâne managerul "diavolilor". Presa britanică face și ea presiune: "Nu poate fi altul decât Ole".

14 victoriiare Man. United în 17 meciuri cu Solskjær manager (plus două egaluri și o singură înfrângere)

este numărul penaltyurilor executate de Marcus Rashford până acum într-o competiție oficială; prima încercare, primul gol, unul decisiv

21 de meciuri consecutivecu minimum un gol marcat are Manchester în deplasare în toate competițiile, egalând recordul clubului ce dura de 62 de ani

"Încerc să fac acest job cât mai bine posibil în fiecare zi. Voi vedea ce se va întâmpla. Astăzi, mă simt fantastic. Nu vreau decât să profit la maximum. Și să zâmbesc"

"Putem visa să mergem până la capăt în Ligă. Am avut mulți accidentați și suspendați, dar noua echipă a fost proaspătă, plină de energie, gata să se bată pentru orice minge"
Ole Gunnar Solskjær, manager Man. United

Secretul e Lukaku

Solskjær l-a revitalizat și pe Lukaku. În 34 de meciuri, marcase doar 9 goluri în toate competițiile. Dintr-o dată, atacantul belgian a sprintat uluitor, cel mai bun jucător al "diavolilor", decisiv la ultimele trei meciuri: "dublă" și la 3-1 cu Crystal, și la 3-2 cu Southampton, și la 3-1 cu PSG.

Având acum 15 reușite în actualul sezon, primele două în Champions League. "Forța mentală și spiritul acestui grup au făcut diferența", crede Lukaku. "Miracol? Nu e chiar un miracol. Manchester a mai făcut astfel de meciuri în trecut"

Vezi și: PSG - UNITED 1-3 // VIDEO Ce nu s-a văzut la TV: de ce a purtat vestă Ole Gunnar Solskjaer + reacția devenită virală pe Twitter

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  07 Martie 2019, 18:17

Toti spun ca man utd a jucat decimata, dar Psg a jucat fara neymar si cavani. Dar cel mai mult a contat norocul imens al englezilor, 2 gafe ale francezilor in aparare, plus o faza cu Var, arbitrul n-ar fi dat penalty in veci fara Var, pe ecranul Var s-a uitat de 7 ori la reluare.

genius
genius  •  07 Martie 2019, 13:52

Doua elemente au stat la baza acestei victorii si anume multa sansa pentru MU, plus tratarea cu aroganta si superficialitate a partidei de cayre PSG...

854605894625108
Silviu Apostol  •  07 Martie 2019, 13:13

Cum sa nu fie fericit dupa ce a jucat contra unor *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează