INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - MANCHESTER UNITED 1-3

PSG - UNITED 1-3 // S-a săturat! Cel mai dramatic scenariu după dezastrul cu United: Neymar, OUT de la PSG!?

Neymar // FOTO: Reuters
Neymar // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2019 10:00

L'Équipe se întreabă ce se va întâmpla la PSG în viitorul apropiat, după eliminarea din optimile Ligii Campionilor în fața lui Manchester United (1-3 în retur, 3-3 la general).

Și francezii iau în calcul varianta unei despărțiri de Neymar. "Brazilianul nu a venit la Paris pentru a fi eliminat în fiecare sezon al Ligii în optimile de finală. Astfel, nu se apropie de Balonul de Aur", a comentat cotidianul francez.

Care crede că, în aceste condiții, Real ar putea fi cea mai atrăgătoare variantă pentru brazilian: „Deși nici «Casa Albă» nu trece prin cel mai bun moment”. 

Vezi și: PSG - UNITED 1-3 // Furie și deziluzie la PSG după o nouă eliminare incredibilă: „E momentul să mâncăm rahatul!” Război cu Real Madrid pentru Mourinho?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
otelul88
otelul88  •  07 Martie 2019, 16:47

acum e momentul sa plece la Real..

para.para
para.para  •  07 Martie 2019, 11:44

"Brazilianul nu a venit la Paris pentru a fi eliminat în fiecare sezon al Ligii în optimile de finală. Astfel, nu se apropie de Balonul de Aur". Brazilianul ca sa fie eliminat trebuie sa si joace, iar de Balonul de Aur nu are cum sa se apropie "jucand" doar la Carnavalul de la Rio. Pentru PSG e "accidentat", dar pentru Carnaval e argintul viu. WTF?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează