INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSV - FC BASEL 3-2

PSV - FC BASEL 3-2 // VIDEO Dramatism fără margini în preliminariile Champions League: răsturnare electrizantă în Olanda

PSV - FC Basel 3-2 // Sursă foto: Twitter PSV
PSV - FC Basel 3-2 // Sursă foto: Twitter PSV

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 12:42

PSV a revenit după ce au fost condusă cu 1-2 în minutul 89 de FC Basel. Tânărul Donyell Malen, 20 de ani, a marcat golul victoriei în prelungiri, în stilul lui Rabah Madjer, 3-2.

Nici nu a început bine Champions League și avem meciuri electrizante. Încă din turul 2 preliminar. Marți seară, la Eindhoven, PSV a fost condusă de Basel până în minutul 89.

Cu un joc entuziast, euforic chiar, echipa olandeză a marcat de două ori în final, întorcând scorul și câștigând cu 3-2.

Golul victoriei a fost un deliciu. Călcâi în stilul Madjer al tânărului Donyell Malen, atacantul în vârstă de 20 de ani trecut pe la Academiile de juniori ale lui Ajax, Arsenal și PSV.

VIDEO cu golurile

„Se întâmpla ceva ciudat. Parcă fiecare ocazie a adversarilor se concretiza. Dar fanii au fost mereu cu noi și ne-au ajutat să depășim clipele dificile, ne-au purtat spre victorie”, a declarat Malen la televiziunea batavă Veronica. „Am fost la locul potrivit. Nici nu vă dați seama ce sentiment trăiesc. Totul e frumos în jurul meu acum”.

„Voiam neapărat să câștigăm primul meci oficial al sezonului. Și e extraordinar dacă acesta e în Champions League”
Donyell Malen, atacant PSV

LIGA CAMPIONILOR, Turul 2 preliminar, prima manșă:

Marți: Plzen (Ceh) - Olympiakos (Gre) 0-0
Saburtalo (Geo) - Dinamo Zagreb (Cro) 0-2
PSV Eindhoven (Ola) - FC Basel (Elv) 3-2
The New Saints (Gal) - FC Copenhaga (Dan) 0-2
Sutjeska (Mun) - APOEL Nicosia (Cip) 0-1

Astana n-a învins nici în Andorra

O surpriză în Europa League. Eliminată de CFR Cluj în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor (1-0, 1-3), Astana nu și-a revenit din șoc. Echipa kazahă nu a reușit să câștige nici în Andorra. 0-0 cu Santa Coloma. Totuși, Astana are prima șansă de calificare în turul 3 Europa League.

Vezi și: ARSENAL - REAL MADRID // VIDEO Lovitură îngrozitoare pentru Real: Marco Asensio a suferit o accidentare horror » Revine în 2020!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează