INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - FC BARCELONA, MIERCURI 21:45, DIGI SPORT 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Puyol îşi declară simpatia pentru Milan chiar înainte de duelul din optimi » ”E a doua echipă pentru mine”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 15:40

Carles Puyol şi-a declarat simpatia pentru AC Milan chiar înaintea duelului din optimi dintre clubul rossonero şi FC Barcelona, care se va juca miercuri, de la 21:45, în direct pe Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

La conferinţa de presă, căpitanul Barcelonei i-a lăudat pe milanezi: ”Milan are jucători foarte buni, care trec printr-o perioadă bună. Este un proiect nou, pentru că au plecat jucători importanţi, dar echipa este în creştere. Trebuie să fim puternici şi să încercăm să ne facem jocul nostru”, a prefaţat Puyol partida din optimi.

Puyol a recunoscut şi admiraţia pe care o are pentru Milan: ” Este o echipă care îmi place foarte mult, e a doua mea echipă. Vreau să cîştige mereu, mai puţin mîine contra noastră”, a spus fundaşul catalan, conform Marca.
Căpitanul Barcelonei nu se opreşte aici, declarînd că şi-ar fi dorit să joace în Italia. ”Dacă aş fi plecat de la Barca, mi-ar fi plăcut să ajung la Milan, dar acum deja am o vîrstă şi vreau să mă retrag de la clubul meu”, a declarat Puyol.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează