INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, tranșant înainte de Pyunik - CFR Cluj: „Fotbalul românesc e un dezastru. Ei sunt favoriți!”

Dan Petrescu
Foto: Imago
Dan Petrescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 12:32 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 13:36

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a prefațat partida pe care „vișiniii” o joacă în deplasare la Pyunik Erevan, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

  • Pyunik - CFR Cluj, în prima manșă a turului 1 din Liga Campionilor, se joacă marți, 5 iulie, de la ora 19:00. Partida se va disputa la Erevan și va putea fi urmărită în format LiveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
Florin Niță i-a dat răspunsul final lui CFR Cluj » Dan Petrescu, obligat să caute soluții
CFR CLUJ
Florin Niță i-a dat răspunsul final lui CFR Cluj » Dan Petrescu, obligat să caute soluții

La plecarea spre Armenia, Dan Petrescu a vorbit despre echipa celor de la Pyunik, pe care o vede favorită datorită numeroaselor transferuri pe care armenii le-au făcut în această vară. De asemenea, antrenorul campioanei s-a declarat nemulțumit de faptul că nu a putut analiza video meciurile de pregătire ale adversarei.

Dan Petrescu: „Pyunik e o echipă periculoasă”

„Va fi un meci foarte greu. Au venit 10 jucători noi… erau 9 ieri, dar astăzi l-au luat pe al 10-lea. Au luat numai jucători buni, s-au întărit şi sigur riscă şi ei tot pentru a se califica într-o grupă continentală. Ar fi ceva fantastic pentru ei. În ultimii ani acasă cei de la Pyunik au avut rezultate foarte bune. Pe teren propriu sunt foarte buni, mai ales că au venit jucători străini.

Au 9 jucători care joacă la echipa naţională a Moldovei, Venezuela, Estonia, Ucraina. Au şi brazilieni. Sunt 14 străini, e o formaţie care zic că e foarte periculoasă din ceea ce am văzut eu sezonul trecut. Din păcate nu am văzut niciun amical, nici nu ştiu dacă au jucat pentru că nu au postat nimic. 

Au vrut să facă surpriză, clar. Jucătorii care au venit sunt jucători foarte buni, nu ştiu dacă au avut timp să îi pună să joace împreună. Noi suntem la început, după multe schimbări, şi acum să vedem dacă suntem pregătiţi. Sunt convins că va fi un meci foarte greu, şansele în momentul ăsta sunt egale, ca la orice meci din Champions League”, a declarat Petrescu potrivit as.ro.

Dan Petrescu: „Fotbalul românesc e un dezastru”

Antrenorul campioanei a deplâns apoi situația în care a ajuns fotbalul românesc, spunând că în ultimii 5 ani doar CFR Cluj a avut performanțe.

„Presiunea este mare tot timpul… şi dacă jucam cu o echipă mai bună ca noi tot noi eram favoriţi în viziunea presei, aşa e în România. Fotbalul românesc e dezastru, în ultimii 5 ani nu a făcut nimeni nimic, în afara lui CFR. Nici la nivel de echipă naţională, nici la nivel de cluburi. 

Dacă jucăm cu campioana Armeniei, care a bătut România, eu zic că ei sunt favoriţi. Armenia a bătut România, să nu uitaţi asta! Fotbalul românesc e dezastru. Suntem dezastru în momentul de faţă. Oricine ne prinde ne bate! Şi la nivel de club, şi la nivel de echipă naţională. 

Dar sper în continuare CFR să menţină rezultatele din ultimii ani şi să ajungem într-o grupă de cupă europeană. Dacă se ajunge într-o grupă europeană, CFR îşi face datoria”, a mai precizat tehnicianul.

Citește alte știri despre CFR Cluj: 

Vecin cu Gigi Becali și cu socrul fost acționar la CFR Cluj, Rareș Bogdan dezvăluie pe cine susține din Liga 1: „Bunicul meu m-a dus prima oară pe stadion”
INEDIT
Vecin cu Gigi Becali și cu socrul fost acționar la CFR Cluj, Rareș Bogdan dezvăluie pe cine susține din Liga 1: „Bunicul meu m-a dus prima oară pe stadion”
Ofertă de 2.000.000 € pentru o vedetă de la CFR » Nelu Varga a răspuns pe loc
CFR CLUJ
Ofertă de 2.000.000 € pentru o vedetă de la CFR » Nelu Varga a răspuns pe loc

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
AlexYss
AlexYss  •  05 Iulie 2022, 11:13
Postat de vasileroaita pe 04 Iulie 2022, 18:19

CFR e campioană de 5 ani! Iar Dincu e ministru decât va luni!! Iar la Cluj, PSD nu contează!!! Ca să vezi cât ești de prost!!!!

PSD conteaza peste tot, daca omul are parghiile necesare. Gandeste-te ca la deschiderea TIFF de anul asta, organizatorul festivalului i-a multumit "domunului ministru al Apararii Nationale" pentru ajutorul oferit la inceputurile festivalului (de pe o pozitie de putere evident). TIFFul e la editia a 21-a...

tororosso
tororosso  •  04 Iulie 2022, 19:26
Postat de vasileroaita pe 04 Iulie 2022, 18:19

CFR e campioană de 5 ani! Iar Dincu e ministru decât va luni!! Iar la Cluj, PSD nu contează!!! Ca să vezi cât ești de prost!!!!

Băi Vasile zis și Roaită ! Ești cam prostul de serviciu pe acest site ! Du-te în ..... cu frânari tăi cu tot ...labă tristă .

vasileroaita
vasileroaita  •  04 Iulie 2022, 18:21
Postat de valentindragobete pe 04 Iulie 2022, 14:17

Dînc de ieri este in Armenia! Totuși, hai chefereaua ... hai acasă

Vezi ca va bat cei care i-au bătut pe nașii voștri din Laci!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează