INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 2-8

BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 2-8. Setien, prima reacție după umilința din Liga Campionilor: „Postul meu? Nu depinde de mine”

Quique Setien// FOTO: Guliver/GettyImages +28   FOTO
Quique Setien// FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 15 august 2020 00:29 / Actualizat sambata, 15 august 2020 01:15

Quique Setien, antrenorul Barcelonei, a vorbit despre înfrângerea umilitoare cu Bayern Munchen, 2-8 în sferturile UEFA Champions League, și despre posibilitatea de a fi demis. E zdrobit de o înfrângere îngrozitoare: „Totul e mult prea aproape pentru a mă gândi dacă voi continua sau nu. Nu depinde de mine, trebuie să reflectăm”
 

Quique Setién era prăbușit la final, așa cum a fost tot meciul. De-abia vorbea. A visat frumos când a acceptat să vină la Barcelona. A sfârșit în cel mai negru coșmar.
Știe că această înfrângere terifiantă a fost ultima sa partidă ca antrenor blaugrana, dar nu o recunoaște. 

„Totul e mult prea aproape pentru a mă gândi dacă voi continua sau nu. Nu depinde de mine, trebuie să reflectăm, ținând cont de situație și de umilința suferită. E o înfrângere îngrozitor de dureroasă", a declarat Setién. "Eșecul înfiorător m-a rănit. Modul cum s-a întâmplat. Nu mă îngrijorează doar viitorul meu, e teribil și pentru club, și pentru fani. Credibilitatea antrenorului se diminuează mult când se întâmplă așa ceva", a mai spus el

"Realitatea este că trăim o frustrare enormă"

Întrebat de joc, a răspuns: "Am fost depășiți total, iar adversarii au fost foarte eficienți. Am primit prea multe goluri, dar cei de la Bayern le merită", a declarat antrenorul.


A acceptat să intre în dezbaterea lansată de Pique. "El a fost aici toată viața. Eu sunt la Barcelona doar de opt luni. Ceea ce a spus are sens. Nu sunt eu cel mai potrivit să vorbesc. Barça trebuie să-și recupereze identitatea. Realitatea este că trăim o frustrare enormă și singurul lucru rămas de făcut este să tragem concluziile și să luăm decizii gândindu-ne la viitor. Barça e un club atât de mare și o asemenea înfrângere lasă o rană adâncă".

CITATE
 

Nu se poate da acum un mesaj constructiv. Suntem îngrozitor de frustrați. E înfiorător de dureros pentru fani. Cu excepția primelor minute, adversarii ne-au depășit total în restul meciului
- Quique Setién, antrenor Barcelona

FOTO. Imagini tari de la Barcelona - Bayern Munchen 2-8

+24 FOTO

Citește mai multe știri despre Barcelona - Bayern Munchen: 

Rușine ISTORICĂ pentru Barcelona! A 6-a oară în 4.440 de meciuri când pățește asta

Theodor Jumătate a dat de pământ cu Setien, după umilința catalanilor: „Nu are nicio legătură cu acest club, cu filosofia lui”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
sibelius
sibelius  •  15 August 2020, 08:49

Fanii actionari de la Barcelona pe cine-l vor antrenor?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  15 August 2020, 08:47

Nu depinde de tine sa-ti dai demisia ? Ce caracter *** ! Dupa asa o umilinta chiar nu ai o farama de demnitate sa-ti recunosti neputinta ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  15 August 2020, 06:36

Nu e numai vina antrenorului si jucatorii sunt varza in frunte cu Mionel

Vezi toate comentariile (5)
Comentează