INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

Rămîne cum s-a stabilit! » UEFA a respins memoriul celor de la Legia!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 19:33

Potrivit Mediafax, Comisia de Apel a UEFA a respins memoriul celor de la Legia Varşovia privind excluderea polonezilor din playofful Champions League.

Legia înaintase un memoriu celor de la UEFA şi sperau ca membrii Comisiei de Apel să schimbe verdictul şi să-i lase să evolueze în playofful Champions League. Dariusz Mioduski, coproprietarul clubului, a declarat că va ataca această decizie şi se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Polonezii au fost excluşi din playofful Ligii Campionilor chiar în ziua tragerilor la sorţi din cauză că au folosit un jucător suspendat în returul cu Celtic, cîştigat de Legia cu 2-0, după ce s-au impus şi în tur cu 4-1. Locul Legiei a fost luat astfel de scoţienii de la Celtic, care au cîştigat returul la "masa verde", fiind calificaţi cu scorul general de 4-4.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
valy22ag
valy22ag  •  14 August 2014, 23:36
Postat de valiza.epo pe 14 August 2014, 19:39

E cel putin ciudata regula asta. De ce sa introduci in lotul pentru un anumit meci un jucator care nu are drept de joc?!? Jucatorul respectiv era tot la Legia; nu plecase la alta echipa. Si polacii nu l-au trecut pe lista stiind ca e suspendat! De ce sa-l treaca in locul unui coleg cu drept de joc?!?

ei bine nu intelegi dar are si asta un rost...sa dam un exemplu ca sa intelegi...presupunem prin absurd ca legia avea 5 jucatori suspendati in loc de 1...ei bine, ei trebuiau trecuti pe lista ( lista care contine 22-23 de jucatori, nu stiu exact ) tocmai pentru a TINE LOCUL OCUPAT pe acea lista, Legia neavind dreptul sa-si completeze lista cu alti 5 jucatori in locul acestora. deci cu alte cuvinte ei trebuiau trecuti toti 5 din care puteau evolua doar 17-18.

solomon_i
solomon_i  •  14 August 2014, 20:29

TAS-ul este ocupat cu campionatul romanesc nu are timp de polonezi...!

robotzel
robotzel  •  14 August 2014, 19:51

nu am nimic cu legia insa nu inteleg de ce contesta o decizie mai mult decat clara. nu exista nimic interpretabil in ceea ce s-a intamplat sa se poata judecat in alt fel. nu discutam de victoria pe teren intrucat nu doar victoria conteaza. conteaza sa fii si corect atunci cand joci un meci si sa nu incalci regulile jocului. cum ar fi ca steaua sa joace meciurile cu bulgarii, aducand 11 jucatori care nu au drept de joc si sa se califice?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează