INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR

Avertismentul lui Răzvan Burleanu, după derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu: „Nu va exista înțelegere din partea mea!”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, așteaptă raportul UEFA, înaintea de a dicta vreo sancțiune împotriva arbitrului Sebastian Colțescu, autorul unui derapaj rasist în PSG - Bașakșehir. +11   FOTO
Răzvan Burleanu, președintele FRF, așteaptă raportul UEFA, înaintea de a dicta vreo sancțiune împotriva arbitrului Sebastian Colțescu, autorul unui derapaj rasist în PSG - Bașakșehir.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 19:06 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 19:54

Răzvan Burleanu, președintele FRF, așteaptă raportul UEFA, înaintea de a dicta vreo sancțiune împotriva arbitrului Sebastian Colțescu, autorul unui derapaj rasist în PSG - Bașakșehir. 

„Cuvintele pe care le-am auzit toți nu au ce să caute în fotbal, cu atât mai mult cu cât arbitrii setează standardul pentru respectarea regulilor și a echilibrului pe teren. Noi, ca Federație, nu numai că respectăm valorile UEFA în ceea ce privește incluziunea socială, antirasismul și stoparea instigării la ură, dar le și promovăm. 

Avem un amplu program educațional în acest sens.În ultimii patru ani, după ce am adoptat Strategia Antidiscriminare a FRF, am dezvoltat peste 10 proiecte de responsabilitate socială pentru jucători, antrenori, oficiali”, a declarat Răzvan Burleanu, conform Prosport. 

Sebastian Colțescu, derapaj rasist în PSG - Bașakșehir. Reacția lui Răzvan Burleanu

„Așadar, dacă se va dovedi ca a fost vorba de rasism, nu va exista nicio înțelegere din partea mea. Trebuie să așteptăm însă toate detaliile concrete ale acestui incident pentru a trage concluzii.Intenția nu pare să fi fost nicidecum una de a jigni, cred că e evident. Raportul UEFA ne va clarifica desfășurarea incidentului și măsura vinovăției pentru cei implicați”, a concluzionat președintele FRF. 

VIDEO. Benny Adegbuyi, despre cazurile de rasism din lumea sportului

Citește și alte știri despre PSG - Bașakșehir: 

Colțescu, „Politically correct” și planeta care s-a smintit! » Comentariu de Dan Udrea

UEFA a luat prima decizie după scandalul cu Sebastian Colțescu » Anunțul oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
3447832445253751
Blaj Viorel  •  11 Decembrie 2020, 22:58

Mai Gsp care derapaj rasist ma frate?? Mai Razvane tu astepti sa iti zica UEFA cum a fost?? Unde va e coloana vertebrala oameni buni? Puteți si voi sa judecați daca "Ăla negru" e un comentariu rasist sau aveți cap doar sa nu vă plouă in gât??

xristian1981
xristian1981  •  10 Decembrie 2020, 08:57

chiar nimeni nu s-a uitat la video si n-a auzit ce a zis Sovre?! a zis ala-n negru de acolo(de mai multe ori, aratand spre banca turcilor), nu ala negru cum crede toata planeta. apoi Webo a sarit la Coltescu si asa a cazut totul pe Coltescu

dtdr
dtdr  •  10 Decembrie 2020, 01:15

Cred ca trebuie sanctionati toti cei care au adus acesti arbitri la acest nivel. Probabil ca motivul a fost ca in campionatul national, au fost acei arbitrii care au facut jocurile. Nu ma refer la cei care au avut prestatii bune in europa, Hategan si Kovacs si echipele lor. Asadar intr-o tara civilizata, in situatia FRF, ar fi demisionat incepand cu presedintele federatiei pana la portarul de la comisa arbitrilor. La noi cine nu fura este un prost !!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează