INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANTRENORI

Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK: ar avea deja un acord cu noua echipă!

Variantă uluitoare: Răzvan Lucescu s-ar întoarce în Arabia Saudită. Ar avea deja acord!
Variantă uluitoare: Răzvan Lucescu s-ar întoarce în Arabia Saudită. Ar avea deja acord!

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 17:09 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 17:59

Aflat înaintea finalei Cupei Greciei, Răzvan Lucescu ar putea antrena la Al-Ahli Jeddah. Sub contract cu PAOK până în 2024, tehnicianul în vârstă de 54 de ani a mai pregătit o echipă saudită, Al-Hilal Riad, cu care a câștigat Liga Campionilor Asiei în 2019.

În această seară, Răzvan Lucescu are șansa de a salva sezonul la PAOK Salonic. Doar locul 4 în campionat, el poate cuceri Cupa Greciei. E al doilea an la rând în finală, acum împotriva lui AEK Atena, noua campioană.

După un prim mandat excelent la PAOK (2017-2019), cu titlul în 2019 și două Cupe ale Greciei câștigate, în 2018-2019, antrenorul în vârstă de 54 de ani s-a întors la Salonic în 2021, dar nu a mai triumfat în aceste două stagiuni la alb-negri.

Președintele lui Al-Ahli ar avea o înțelegere cu Răzvan Lucescu

O veste surprinzătoare însă. Potrivit site-ului Goal Arabia, Răzvan ar avea o înțelegere cu clubul saudit Al-Ahli, la care a activat și Laurențiu Reghecampf, în perioada 31 martie - 31 mai 2021!

Echipa din Jeddah, importantă, campioană în 2016, dar retrogradând șocant în 2022, tocmai a revenit în elită, câștigând liga secundă. Numai că președintele său, Waleed Moaz, l-a anunțat pe actualul antrenor, sud-africanul Pitso Mosimane, cel care a reușit promovarea, că nu va mai continua la Al-Ahli. Iar Goal susține că Moaz ar fi încheiat un acord cu Lucescu!

Mosimane a postat un mesaj criptic, sugerând despărțirea de verzi: „Așteptăm un nou proiect". Alături de o fotografie cu el și asistenții săi, pozați cu steagul Africii de Sud.

Răzvan Lucescu, trei trofee cu Al-Hilal

Răzvan, sub contract cu PAOK încă un sezon, până în 2024, a mai avut o experiență în Arabia Saudită. Începută extraordinar, însă încheiată deloc bine. 

Numit în vara lui 2019 la Al-Hilal, care a plătit două milioane de euro, clauza de reziliere a contractului său cu PAOK, Lucescu a câștigat imediat Liga Campionilor Asiei, cucerind în același sezon, 2019-2020, titlul de campion și Cupa Regelui. Totuși, în februarie 2021, a fost concediat după o înfrângere, 0-1 în fața lui Damac.

Trei români legendari invitați de Galatasaray la prezentarea noii baze sportive a „leilor” » Ce răspuns au dat
TURCIA
Trei români legendari invitați de Galatasaray la prezentarea noii baze sportive a „leilor” » Ce răspuns au dat
Răzvan Lucescu, cel mai slab play-off, cinci înfrângeri și un singur punct în „careul de ași”. „Prea multe greșeli. Ne-au costat!”
GRECIA
Răzvan Lucescu, cel mai slab play-off, cinci înfrângeri și un singur punct în „careul de ași”. „Prea multe greșeli. Ne-au costat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
thiamarcos
thiamarcos  •  24 Mai 2023, 19:42

Mda, alt roman care se duce la arabi. Sa ne intelegem, cand cititi o astfel de stire, nu inseamna ca antrenorul sau jucatorul respectiv au evoluat, dimpotriva, s-au dus undeva unde vin mai multi bani pentru ceva care nu conteaza nicaieri. Antrenorul care a castigat campionatul arabilor (oricare ar fi ei)"? Jucatorul care e golgheter la arabi? Chiar are vreo importanta, undeva, in Europa? E ca si cum te-ai lauda ca ai promovat din liga 3 in liga 2... Bietul Razvan, daca ar avea cap si maturitate, ar intelege ca a venit vremea sa incerce si confruntarile din Europa daca vrea reputatie...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Mai 2023, 17:57

Jumate ...ti am spus cu jiji ...nu cu baiatul lui Lucescu ...eu si uitasem de asta ca mai antreneaza peundeva ...pentru Ro este ca si cum n ar fi si el si ta su ...pe cand jiji calare pe F16 ...cu casca de parior ...Mavrike scrie pe ea ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close