INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ELIMINARE

Reacția specialistului » Eliminarea lui Ronaldo, gafă a brigăzii de arbitri? "A făcut bombă atomică din aprinderea unui chibrit"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 10:46

Cristiano Ronaldo a fost eliminat pentru prima dată în carieră la un meci disputat în cupele europene. Starul portughez a văzut direct cartonașul roșu după un contact cu Murillo, stoperul Valenciei. 

Ion Crăciunescu e de părere că neamțul Felix Brych s-a pripit atunci când a ales să-l elimine pe Ronaldo. 

"Am văzut imaginile și am rămas uimit. Eliminarea a fost o exagerare. OK, el se duce spre jucătorul căzut, dar nu îl trage de păr. Îi pune mâna în cap.

OK, îi poți da galben, pentru comportament nesportiv, dar și asta e exagerare. Au făcut o bombă atomică din aprinderea unui chibrit.

Mai sunt momente de tensiune, dar exagerările nu fac bine fotbalului. Cristiano nu a făcut nimic! Nu e un jucător care se ocupă cu agresiuni. E o exagerare", a zis Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. 

Citește și:  FOTO Moment incredibil în Valencia - Juventus! Ronaldo a fost eliminat și a părăsit terenul în lacrimi

FOTO ”Rușinea fotbalului. Dumnezeu nu doarme" » L-a tras de păr pe Murillo?! Ronaldo urlă disperat: "N-am făcut nimic!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
604114783339143
Eugen Cristian Voinea  •  20 Septembrie 2018, 18:09

Craciunescu e bătrân, obosit,are un mic televizor alb negru,d'abia vede,și ca sa intre și el în "vorba",tine parte lui penaldo.. Iertati-l ...

jedela
jedela  •  20 Septembrie 2018, 14:47

Cati nu au luat cartonase din cauza simulatorului de ronaldo ? Cate echipe au pierdut din cauza simulatorului ? Are dreptate sora simulatorului cand spune ca dumnezeu nu doarme. Parca craciunescu spunea ca se poate da cartonas si pt intentie chiar daca nu a fost contact.... deci pt agresivitatea excesiva merita din plin cartonas rosu.

iguanas8585
iguanas8585  •  20 Septembrie 2018, 14:11

Rosu s-a dat pt faptul ca a lovit inainte sa-l doboare pe fundasul advers daca se da faza cu 5 secunde in spate se vede cum il loveste pe adversar cu piciorul deci Craciunescu iarasi bate campii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează